Nisam, win XP mi je bootup-bilan cd a od win2k nije. tj. meni treba neko resenje kako da instaliram win 2000 na drugu particiju (HD-a na laptopu) i da mi pri tome ostane XP (vec sam radio sa viseoperativnim instalacijama tako da znam sta i kako oko podela particija i boot.cfg - samostalno prepravljam te fajlove iz dosa ili linux live cd-a). Posto nemam puno vremena, tacnije do ponedeljka treba da odradim ovo, meni treba resenje kako da butujem cd win 2000 pro koji inace nije butabilan bez onih njegovih 4 disketa koje pravis iz boot direktorijuma na CD-u (na laptopu nemam flopy drive, ali imam USB, LAN, DVD rom).
Ako neko ima resenje kako da napravim boot up za win 2000 sa USB-a to bi mi bilo najlakse resenje, ili gde da skinem sa neta image fajl boot-abilne 2000-rke (imam 768 adsl pa bi mi i link dobro dosao kao jedno od resenja).
Ja trenutno pokusavam da napisem neki skript ili autorun.inf i autorun.ini sa bootcfg i config fajlovima i da to narezem na cd pa da probam ali do tada bio bih zahvalan na bilo kakvoj pomoci koja bi mi skratila muke.
Unapred zahvalan
Dusan T
[Ovu poruku je menjao dusantod dana 30.09.2006. u 10:06 GMT+1]