izvinjavam se, pozurio sam brze-bolje da podelim sa vama moje novo, kapitalno saznanje zvano "rupa u saksiji". :)
elem, to uputstvo kaze "prvo skini ovaj fajl sa fontovima i iskopiraj ga u taj i taj dir". ok, pretpostavljam da sistem s vremena na vreme proverava sadrzaj tog foldera i ako se pojave neki novi fontovi, on ih registruje u sistem (ili kako se to vec kaze). ono sto je zanimljivo, to je ona druga arhiva gde se nalazi nekoliko xml datoteka, tipa aliases i slicno. e sad, to ja ne kapiram, a ocigledno su u pitanju konfiguracioni fajlovi ciji se dir takodje proverava s vremena na vreme i ucitavaju se podesavanja iz tih fajlova, jel tako? pretpostavljam da se gledaju svi xml fajlovi koje tu stavim?
e sad, vidim da tu ima raznih opcija i setovanja, a posto hocu da dodam jos neke fontove iz windowsa, zanima me kako da ih "tretiram" i sta sve treba da znam da bi mogao da ih podesim kako mi treba praveci nove ili menjajuci stare xml fajlove? jel ima negde tutorial za to ili neke informacije..?
btw, u ff-u, wikipedia se ne prikazuje ni jednim od instaliranih fonova? jel to do ff-a ili do toga sto nisam instalirao sve potrebne fontove?

Re: Jesu li Vama "muljavi" fontovi?