Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Multimedia builder forum

[es] :: Predlozi i pitanja :: Multimedia builder forum

[ Pregleda: 1024 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

nikolaX
Nikola Lukic
Prirodni smer
Loznica

Član broj: 73305
*.inffo.net.

Sajt: nikola.lukic.googlepages...

icon Multimedia builder forum11.09.2006. u 23:30

Ne znam koliko su ljudi upoznati sa ovim programom, ali on je veoma lepa aplikacija u kojoj mogu da se odrade programi svakakvih tipova, od digitrona do prezentacija sa podrskom flasha. Ja volim da radim u njemu i kada radim neki program gledam da ga uradim u MMBu. stvar je u tome sto sam hteo na forumu da otvorim temu o ovom programu, ali nisam znao gde da je stavim, posto u programiranju nema takvog ili slicnog foruma,a nije mu mesto u cekaonici, pa bih voleo da se otvori forum posvecen njemu ako nije veliki problem. Mislim da bi to bila vrlo lepa oblast, a mogla bi tu da se odrze razna takmicenja. Bilo bi mi vrlo drago kada bi se forum otvorio, ili bar neka tema o njemu.
najveci |TALENTI| gube se u |NE RADU|
11.09.2006. u 23:30 

Nemanja Avramović
PHP developer, Webinsane
Beograd, Srbija

Član broj: 32202
195.252.99.*

Sajt: avr.am

icon Re: Multimedia builder forum12.09.2006. u 00:26
Ja koliko znam, a ne znam mnogo, u Multimedia Builderu nema nigde da se kuca kod, a kako toga nema, onda to, IMHO, nije programiranje, tako da ga ja ne bih ubacivao u grupu foruma Programiranje. A gde bi mogli da ga smeste - ne znam.
Moj sajt. Engleski?.Moj blog. Moj avatar.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
12.09.2006. u 00:26 

del-boy
Bojan Delić
Novi Sad

Član broj: 9330
*.ns.ac.yu.

Sajt: www.delic.in.rs

icon Re: Multimedia builder forum12.09.2006. u 01:42
Laptopovi

Ja sam ga davno koristio, ali mislim da on ima neki svoj skipt jezik. Ali kako god, definitivno nije za programiranje.

Ono što mi pada na pamet je recimo Audio-vizuelne tehnologije ili Multimedija, ali uopšte ne vidim potrebu za otvaranjem novog foruma. Bolje ti je da prođeš kroz ove forume i vidiš gde je najbolje staviti temu koja te zanima!
I ja blog za trku imam...
12.09.2006. u 01:42 

[es] :: Predlozi i pitanja :: Multimedia builder forum

[ Pregleda: 1024 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.