Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Multimedia builder forum

[es] :: Predlozi i pitanja :: Multimedia builder forum

[ Pregleda: 730 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

nikolaX
Nikola Lukic
Prirodni smer
Loznica

Član broj: 73305
*.inffo.net.

Sajt: nikola.lukic.googlepages...

icon Multimedia builder forum11.09.2006. u 23:30

Ne znam koliko su ljudi upoznati sa ovim programom, ali on je veoma lepa aplikacija u kojoj mogu da se odrade programi svakakvih tipova, od digitrona do prezentacija sa podrskom flasha. Ja volim da radim u njemu i kada radim neki program gledam da ga uradim u MMBu. stvar je u tome sto sam hteo na forumu da otvorim temu o ovom programu, ali nisam znao gde da je stavim, posto u programiranju nema takvog ili slicnog foruma,a nije mu mesto u cekaonici, pa bih voleo da se otvori forum posvecen njemu ako nije veliki problem. Mislim da bi to bila vrlo lepa oblast, a mogla bi tu da se odrze razna takmicenja. Bilo bi mi vrlo drago kada bi se forum otvorio, ili bar neka tema o njemu.
najveci |TALENTI| gube se u |NE RADU|
11.09.2006. u 23:30 

Nemanja Avramović
PHP developer, Webinsane
Mladenovac, Srbija

Član broj: 32202
195.252.99.*

Sajt: www.avramovic.info

icon Re: Multimedia builder forum12.09.2006. u 00:26
Ja koliko znam, a ne znam mnogo, u Multimedia Builderu nema nigde da se kuca kod, a kako toga nema, onda to, IMHO, nije programiranje, tako da ga ja ne bih ubacivao u grupu foruma Programiranje. A gde bi mogli da ga smeste - ne znam.
Moj sajt. Moj blog. Moj avatar. Moj grad. Moja frizura.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
12.09.2006. u 00:26 

del-boy
Bojan Delić
Novi Sad

Član broj: 9330
*.ns.ac.yu.

Sajt: www.delic.in.rs

icon Re: Multimedia builder forum12.09.2006. u 01:42
Ja sam ga davno koristio, ali mislim da on ima neki svoj skipt jezik. Ali kako god, definitivno nije za programiranje.

Ono što mi pada na pamet je recimo Audio-vizuelne tehnologije ili Multimedija, ali uopšte ne vidim potrebu za otvaranjem novog foruma. Bolje ti je da prođeš kroz ove forume i vidiš gde je najbolje staviti temu koja te zanima!
I ja blog za trku imam...
12.09.2006. u 01:42 

[es] :: Predlozi i pitanja :: Multimedia builder forum

[ Pregleda: 730 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.