Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?

[es] :: MySQL :: Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?
(Zaključana tema (lock), by misk0)

[ Pregleda: 4021 | Odgovora: 9 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

m_k
Sarajevo [BiH]

Član broj: 29364
Poruke: 340
*.PPPoE-3890.sa.bih.net.ba.

Sajt: www.mkscripts.net


Profil

icon Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?23.08.2006. u 11:25 - pre 155 meseci
Da li je moguce u php-u izvrsiti update neke tabele unutar SELECT komande?
Ili da li je moguce izvrsiti dvije sql komande unutar jednog mysql_query-a?
May the force be with you...
 
0

Dejan Topalovic
Dejan Topalović
Senior Oracle DBA & Senior PL/SQL
Developer, Erste Sparinvest (Erste
Bank), Vienna, Austria
Vienna

Član broj: 635
Poruke: 1374
*.it-austria.net.

Sajt: www.baze-podataka.net


+2 Profil

icon Re: Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?23.08.2006. u 11:28 - pre 155 meseci
Sta ti tacno treba, tj. sta pokusavas odraditi?
Blog - baze podataka
---------------------
Oracle OCP DBA (9i & 10g)
Oracle Database: SQL Certified Expert
Oracle OCP Developer
Certified MySQL DBA
 
0

m_k
Sarajevo [BiH]

Član broj: 29364
Poruke: 340
*.PPPoE-3890.sa.bih.net.ba.

Sajt: www.mkscripts.net


Profil

icon Re: Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?23.08.2006. u 11:36 - pre 155 meseci
Malo sam surfao po netu i nasao da se naredbe mogu odvajati sa ; (recimo "SELECT NULL FROM users; UPDATE users SET .....") ali kad to probam mysql mi vraca gresku.
May the force be with you...
 
0

Dejan Topalovic
Dejan Topalović
Senior Oracle DBA & Senior PL/SQL
Developer, Erste Sparinvest (Erste
Bank), Vienna, Austria
Vienna

Član broj: 635
Poruke: 1374
*.it-austria.net.

Sajt: www.baze-podataka.net


+2 Profil

icon Re: Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?23.08.2006. u 13:40 - pre 155 meseci
To nije odgovor na moje pitanje...
Blog - baze podataka
---------------------
Oracle OCP DBA (9i & 10g)
Oracle Database: SQL Certified Expert
Oracle OCP Developer
Certified MySQL DBA
 
0

m_k
Sarajevo [BiH]

Član broj: 29364
Poruke: 340
*.PPPoE-817.sa.bih.net.ba.

Sajt: www.mkscripts.net


Profil

icon Re: Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?24.08.2006. u 15:59 - pre 155 meseci
Citat:
Dejan Topalovic: To nije odgovor na moje pitanje...
Znam da ovo nebi treao reci ali pokusavam da izvrsim sql injection na jednom sajtu, nista opasno :)
May the force be with you...
 
0

Dejan Topalovic
Dejan Topalović
Senior Oracle DBA & Senior PL/SQL
Developer, Erste Sparinvest (Erste
Bank), Vienna, Austria
Vienna

Član broj: 635
Poruke: 1374
*.it-austria.net.

Sajt: www.baze-podataka.net


+2 Profil

icon Re: Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?24.08.2006. u 16:33 - pre 155 meseci
Sorry, ne dajem pomoc u te svrhe.
Blog - baze podataka
---------------------
Oracle OCP DBA (9i & 10g)
Oracle Database: SQL Certified Expert
Oracle OCP Developer
Certified MySQL DBA
 
0

m_k
Sarajevo [BiH]

Član broj: 29364
Poruke: 340
*.PPPoE-817.sa.bih.net.ba.

Sajt: www.mkscripts.net


Profil

icon Re: Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?24.08.2006. u 16:42 - pre 155 meseci
Citat:
Dejan Topalovic: Sorry, ne dajem pomoc u te svrhe.
A i mislio sam tako pa nisam odma naveo. Znaci samo google moze pomoci :)
May the force be with you...
 
0

_owl_

Član broj: 318
Poruke: 1042
*.vdial.verat.net.



+3 Profil

icon Re: Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?24.08.2006. u 23:17 - pre 155 meseci
Ma moze da ti pomogne i PHP manual samo treba procitati (pise da mysql_query moze da izvrsi samo jedan upit).
Pre nego sto krenes da fantaziras o sql inject-ima upoznaj se bar malo sa materijom.
Owl
 
0

m_k
Sarajevo [BiH]

Član broj: 29364
Poruke: 340
*.PPPoE-1900.sa.bih.net.ba.

Sajt: www.mkscripts.net


Profil

icon Re: Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?24.08.2006. u 23:26 - pre 155 meseci
Ma ne "fantaziram" ja o tome. Prije nego sam postavio temu procitao sam dosta stvari o tome i ovdje sam se tek obratio kad nista nije uspjelo.

A mysql query moze da izvrsi vise upita (razdvajajuci sa ;) ali neki hepek mora biti ukljucen na serveru (pise u mysql manualu).
May the force be with you...
 
0

misk0
.: Lugano :. _.: CH :.

SuperModerator
Član broj: 634
Poruke: 2824
*.adsl.ticino.com.

ICQ: 46802502


+49 Profil

icon Re: Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?25.08.2006. u 11:32 - pre 155 meseci
Ovo nije forum za pomoc tog tipa.
:: Nemoj se svadjati sa budalom, ljudi cesto nece primjetiti razliku ::
 
0

[es] :: MySQL :: Kako unutar SELECT komande izvrsiti UPDATE?
(Zaključana tema (lock), by misk0)

[ Pregleda: 4021 | Odgovora: 9 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.