Ovako, planiram da kupim ozvicenu akusticnu gitaru ali ne znam koju. Znam da je u principu najbitnije svirati svaku pa videti koja najvise lezi uvu tj. ruci, ali vas ipak molim za par saveta. Za gitaru bih dao do 500$. Ne planiram da sviram nesto profi, sviram samo za sebe i za drustvo, ali sam vec odlucio da kupim neku dobru gitaru i kupim akusticno gitarsko pojacalo. Pratio sam ovde forume sto se gitara tice, ali nikako da procitam neki o gitari koju ja nameravam da kupim...
Trenutno se nalazim u Americi i ovo je ono sto znam. Svetski vrh su Taylor, Martin, Gibson... Pa breedlove,larrivee,ovation itd. Mogu ovde da nadjem neki slabiji model, polovni Taylora ili Martina za 500 - 600$ ( Gledao sam da kupim Martin dcx1e ili Taylora 110e) medjutim cuo sam da su njihovi modeli ispod 1000$ cisto bacanje para i da za te pare postoje drugi brandovi koji prozvode bolje gitare u toj "middle" klasi! Sta mislite o tome....?
Ja iskreno planiram da kupim Takamine neku od "G-series" ili Alvarez neku od "Artist-series". NJih mogu da nadjem za 400 - 500$ Po gitarskim forumima kazu da su to Top gitare kada su u pitanju cena-kvalitet.
Koje je vase misljenje i koju gitaru je najbolje kupiti u USA?
[Ovu poruku je menjao ton_majstor dana 20.08.2006. u 11:25 GMT+1]

[Instrumenti] akusticna - elektricna gitara????
Re: akusticna - elektricna gitara????