Ja nisam uspeo tako.Sve u svemu resio sam taj problem tako sto sam napravio klasu sa javnom promenljivom koja dobije kao vrednost text label2 pa sam onda iz form1 koristio public promenljivu iz te klase....
U poslednjih par dana sam poceo da se bavim C++.net i C#-om.Zanima me vase misljenje: da li se vise isplati uciti C# ili C++? Koji jezik je mocniji? Koji ima bolju perspektivu?
Meni se C++ cini kao mnogo mocniji (valjda zbog svoje komplikovanosti) ali me zanima sta vi mislite...
Zavisi da li hoces da ulovis puno fazana ili jednog slona?
Za skoro SVE biznis aplikacije i web aplikacije na koje sam do sada naisao C# je i vise nego dovoljan. Ako ces da pises drajvere i neke sisteme kod kojih je bitna kontrola memorije i slicno... eto te kod C++. Ako ces kitolovac da budes odmah udri Assembly kakav C++. Mucices se dugo da nesto napravis, ali ce da ti radi brzo :-)
03.08.2006. u 01:36
Bope
Član broj: 62233 Poruke: 281 *.COOL.ADSL.VLine.verat.net.
Mogu i da naprave instancu objekta form2 u kodu form1, i da pristupe kolekciji kontrola form2, nadju label i uzmu mu vrednost a da kontrola i dalje ostane private.
o5 sam dao odgovor na pogresnu temu! (sta mi je danas?!)
Hvala Radoice,ovaj problem sam resio ali se javio novi...
Na mojoj temi "Problem oko dodeljivanja vrednosti konrolama iz drugih Form-a" sam objasnio taj drugi problem...
Taj drugi problem je vezan za scope label-e
10.08.2006. u 22:04
VerbatimBOT Aleksandar Dragosavac Senior .NET Developer Serbia, Belgrade