Cuo sam od "strucnih" ljudi da ss2 i obicna TV kartica nemogu u jedan komp, navodno im se drajveri "kolju" Koliko u tome ima istine jer me bas obeshrabrilo zato sto sam pored ss2 hteo da nabavim i ovu drugu. Naravno nemam nameru da ih pustam istovremeno i sl. eksperimenti, vec bi mi TV karta vise sluzila za ubacivanje nekog video materijala sa VHS kaseta.Uzgred koja je onako solidna TV karta? Unapred hvala na detaljnom objasnjenju.
Pusti ti te "strucne" ljude i pogledaj kako je u praksi!!!
Ja imam SS2 i KWorld TV Karticu i sve to radi uredno!!!
Moja TV Kartica je jedna od jeftinijih pa nisam imao problema sto znaci da sa skupljim modelima 100% neces imati problema!!!
Problem moze nastati samo kod satelitskih kartica koje koriste bt878a chip, i ako kartica za zemaljsku tv je bazirana na bt8x8 cipu. Onda se kolju drajveri.
npr. technisat ss1 CI, twinhan kartice, pinnacle sattv...
ss2 koristi b2c2 chip i nema problema ni sa jednom tv karticom.
Radi bez problema SS2 i kworld tako da ti stručnjaci pametuju. Kod buraza je bio problem između ss2 i haupagea klali se drajveri ali se to može lako napraviti zato kupuj bez sikiracije
ja koristim skystar 2 v.2.6d i haupauge nova win tv
karticu bez ikakvih problema a kako vidim i sve ostale
tv kartice su ovde vec nabrojane, tako da vidis da
sve kombinacije rade
Dejan Vip mobile 061 1697440
27.07.2006. u 11:06
acaradio Aleksandar AV podrska, Beogradski sajam Batajnica
Kod mene bez problema rade SS2 i Pinnacle PCTV Pro ( verzija iz 1999. ). Moze da se prati istovremeno slika i sa zemaljske i sa satelitske TV.
Ako trazis dobru novu TV karticu, uzmi Leadtek, a ako naletis na polovni Pinnacle sa analognim tjunerom, neces se prevariti ako kupis ...