Koristim ProgDVB, imam najnovije kljuceve, s2emu, i jedino sto mi radi je francuski cartoon network, easy paket, mtv kanali i jos par nekih kanala. Primetio sam da su svi ovi kanali sifrovani pomocu cryptoworks-a, pa sam zato malo procackao po forumu i nasao da mi treba v-plug za ostale vrste sifriranja. Medjutim nisam mogao da nadjem kompletan v-plug. Uglavnom ima samo v_get_get.ini i vplug.dll, i na sve kanale koje sam probao mi ispise "Failed to get CW's".
Mene zanima da li se ta greska pojavljuje jer nemam sve fajlove (one sto su navedeni u readme), ili zbog neceg drugog?
Ako su u pitanju fajlovi, da li bi neko mogao da ih posalje na vzavisin@gmail.com, ili ako vam je bolje da uploudujete na neki sajt.
" Matematika je jasna! Dvaput ništa je ništa! Crva nije ni bilo! " - Sofronije
------------------------------------------------------------
" This time next year, we will be millionaire's " - Del Boy :O)
" Even a brick wants to be something" - Louis Kahn
kazi mi kako ti radi paket easy? Meni ne radi,ajde posalji mi ili mi kazi gde da skinem kljuc??? I na kojem satelitu ti radi cartoon networks? Hvala....
@ Vl@dimir
Easy i cartoon mi rade samo kad koristim s2emu, a kljuc skidam pomocu auto-updatera, a ovo ti je link koji taj program koristi:
h++p://byksat.kabel1.cz/dreambox/SoftCam.Key
A cartoon network gledam na astri. Posto ih ima vise, taj sto ja gledam pise "cartoon network".
@kljaja
Hvala na mail-u kad probam javicu ti (trenutno se zezam sa linuxom). A taj text koji si napisao ne mogu da vidim
Probao i ... radi. Radi neki drugi cartoon network, boomerang, animal planet,discovery ... Sad jedino sto bih hteo da pitam je: da li je trenutno moguce videti Taquilla kanale? Kad bi mi oni proradili vise mi nista ne bi trebalo .
eh kad bi Taquille radile... nazalost zasada nista od toga.
" Matematika je jasna! Dvaput ništa je ništa! Crva nije ni bilo! " - Sofronije
" This time next year, we will be millionaire's " - Del Boy :O)
" Even a brick wants to be something" - Louis Kahn