Pozdrav svima,
Drago mi je shto je apsolutna vecina vas otishla sa seminara sa zadovoljnim smeshkom...
To u stvari i jeste bila poenta, zar ne?
Ne znam koliko je ljudi, od onih koji su prisustvovali seminaru, bilo obaveshteno da je ovaj seminar u isto vreme ustvari bio i EESTEC Workshop za 18 IT studenata iz chak 9 zemalja Evrope. Izvestan broj predavacha je svoja predavanja drzao i na engleskom jeziku za njih.
Oni su imali (ne)srecu da za jedan dan duze ostanu na seminaru Savremenih web tehnologija i da treceg dana, pored drugih zanimljivih predavanja i lab vezbi za rachunarima, prate i "Osnovne principa E-learninga". Seminar se za njih zavrshio u sredu, dok je sam event trajao do nedelje, 22.10.
Organizacija je po mome mishljenju bila vishe nego dobra za nekoga ko do sada nije pravo nishta slichno. Ako se uzme u obzir chinjenica da smo svi ovaj posao odradili krajnje VOLONTERSKI i po prvi put u nashim zivotima, eventualne greshke koje su nastale kao plod neiskustva su sasvim realne...
Najvishe pohvala zasluzuju Flylord i Vitomir za deo posvecen samim predavanjima (i predavachima), dok nikako nebi smeo da izostavim pohvale za studente Elektronskog fakulteta, odnosno chlanove EESTEC LC Nish koji su svojim zalaganjem pokrili sve one "sitnice", koje mozda i nisu bile toliko primetne, ali bez kojih IT seminar u Nishu nebi bio to shto jeste.
Hvala Vam josh jednom svima shto ste doshli.
Nadam se da se sledece godine ponovo vidimo na seminaru u Nishu koji ce za razliku od ovog biti podignut na josh veci nivo!
S poshtovanjem,
-------------
Aleksandar Petković
EESTEC LC Niš
Contact Person