[10:32:25] <msn.elitesecurity.org> Failed to connect to MSN servers: [Failure instance: Traceback (failure with no frames): exceptions.Exception: Timeout
Ne mogu da ustanovim u čemu je problem -- es server ima connectivity prema MSN servisu. Postao sam mail na mailing listu, i Jabber poruku glavnom developeru direktno. Ako ne odgovori u sledećih sat-dva, vratiću staru verziju.
int rand(void);
Those who do not understand Unix are condemned to reinvent it, poorly.
MSN transport je ponovo totalno odlepio danas, svi skakuću offline online na svake dve sekunde, tako da sam ga ugasio do daljnjeg dok se ne pojavi Vrza ili neko ko zna da ga sredi. U pitanju je bio taj 0.10.3 mada nisam mogao da ustanovim zašto puca.
14.08.2006. u 19:45
markom Marko Milivojević Senior Technical Instructor at IPexpert, Inc. 64°08´N - 21°56´W
Ma da, ti svi transporti su u suštini polovično odrađen softver + nisu dobro testirani na velikim instalacijama. Mnogo bolje rade posao multi-im klijenti kao što je Gaim.
Jel radi sad MSN transport? Ja ga ne koristim, ne mogu da ocenim ništa osim da je podignut i da mi uredno nudi obrazac za registraciju.
int rand(void);
Those who do not understand Unix are condemned to reinvent it, poorly.
[msn.elitesecurity.org]
Sorry. You do not appear to be registered with this transport. Please register and try again. If you are having trouble registering please contact your Jabber administrator.
31.08.2006. u 15:59
Goran Mijailovic
SuperModerator Član broj: 12684 Poruke: 6110 *.smin.sezampro.yu.