Brokeru drugi komsija je udaljen 500M a prvi 100M. Probo sam sa prvim komsijom da menjam kanale ali to nije uspelo jer ja i dalje njega ne vidim, nego ovaj drugi komsija sigurno je pregazio sa svojim signalom tj. jacinom signala prvog komsiju i ja zato njega ne vidim. Moja antena je jagica sam sam je pravio i to sam se dobro uvezbo. Ovaj drugi komsija planira da pusti net ali ne samo fizickim licima nego i opstini Surcin ubrzo. Rekao sam mu da promeni kanal ili da smanji snagu ali nece ni da mrde sa osmog kanala niti da smanji snagu, kaze da ga je bas briga sto ja ne hvatam signal od ovog prvog, jer on ima posla sa mrezom i netom i nema vremena da se bavi tim nepotrebnim stvarima. Ovo je stvarno bezobrazluk!
Obrazlozenje: Na ovog prvog komsiju se kace 2 korisnika ja i jos jedan, ja nemam signal a ovaj drugi korisnik ima, pa sam razmotrio situaciju, ja imam cist vidik do prvog i drugog komsije, a ovaj drugi korisnik ima cist vidik do prvog komsije zato sto mu prozor okrenut prema apu prvog komsije ali nema cist vidik do ovog drugog komsije zbog zidova i fasade kuce. Znaci drugi komsa se kurcira mnogo.
probao sam i u g modu i B modu ali ne vredi, ometa i g i b.
Da napomenem da taj drugi komsija vrlo malo zna o wirelessu, a misli da sve zna.
Mislio sam da kupim pojacalo i povezem ga na ap prvog komsije i da pregazim signal od drugog komsije?
Ili da kupim pojacalo i povezem ga na moju antenu?
Ili da sa nekim programom ometam signal drugog kosije?
Da li mogu nekako da se izborim sa tim bezobrazlukom?
Ako neko moze da mi pomogne kako da se izborim sa tim?
Samsung 740BF 2ms 17 Inch
Asus P5Q-Pro
Intel E8400 3.00GHz
4GB Kingston Hyperx ddr2 1066MHz
2 x WD500GB SATA2
ASUS EAH4850/HTDI/512MB
Chieftec 750w
APC UPS CS BK650EI
Internet 20Mbit/1,5Mbit
www.me2everyone.com/149728 ko se registruje obradovace se ko ne bice mu zao
sto nije!?