E pa ovako: Kolege i ja imamo od prilike iste probleme.
1) Kako da u Visual Web developeru kada otvaramo neku novu Web formu i kada stikliramo Select Master Page on nam izbaci Master strane koje smo vec kreirali i ok mi odaberemo. Onda nam otvori tu stranu koju smo napravili sa uzasno malim onim ContentPlaceHolder-or. Kako da razvucemo taj ContentPlaceHolder da mozemo da radimo sa njim.Ili dali mozemo nekako bezbolno da prvo kreiramo stranu i postavimo kontrole i sadrzaj na nju pa tek onda da na nju zakacimo Master stranu.
2)Postavio sam na jednoj stranici GridView kontrolu koja ima isuvise kolona i kada se strana ucita i kada se GridView napuni sa podacima on prelazi preko master strane. Znaci prelazi preko ceo gridview i daje nam se scroll znaci za celu stranu koja kada pomerimo desno zavrsava se strana i dobijamo prazan deo(sve belo) i tu se negde zavrsava GridView.
Kako da imamo scroll samo u okviru otvorene stranice(znaci samo da se ona scroluje levo desno zajedno sa gridView kontrolom) a ne da se skroluje sve zajedno sa masterom.Znam da sam sa tim masterom napravio neku gadnu gresku ali nikako nemogu da skapiram sta da uradim.
Ako pojedinac odgovori i na jedno pitanje bicu zadovoljan. Hvala unapred

Problem ASP Master strana i ostalo, odgovor potreban sto hitnije
Re: Problem ASP Master strana i ostalo, odgovor potreban sto hitnije