Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Emigracija u London, UK

[es] :: Vodič za emigraciju :: Emigracija u London, UK
(TOP topic, by vindic8or)
Strane: << < .. 18 19 20 21 22 23

[ Pregleda: 59410 | Odgovora: 442 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

miki80
Italy

Član broj: 47522
212.126.136.*

icon Re: Emigracija u London, UKpre 14 dana i 19h
Haha ok ako ti kazes da je tako...
Mogu ja tamo da zivim kao i vecina da sedim i blejim po kaficima itd (sto mi nije cilj u zivotu), mogu isto tako da postanem mafijas i dodjem do para na lak nacin i da se ludo provodim (i to mi nije cilj u zivotu).
Mozes da pricas sta hoces o Srbiji ali mentalitet NE moze da se poredi sa IT i UK. Pa uzmi prost primer udju u radnju u IT gde ce te docekati radnik nasmejan i zeljan da pomogne i mozes celu radnju da mu ispreturas on ce biti super prema tebi i trudice se do zadnjeg da ti udovolji, sad obrnut primer idi kupi nesto u Beogradu prvo docekace te zenska koja te gleda popreko u fazonu zar si bas morao ovde da udjes u radnju?
Usluga da ne pricam preko one stvari u vecini slucajeva... a ne znaju ni dobar dan ni do vidjenja da ti kazu...
U Srbiji mozes da zivis ako si rodjen da "muvas" i "trazis veze" i za paket zvaka to u drugim drzava ne moras da radis jer nema potrebe...

A kad si ubedjen da je problem u meni daj mi onda par primera zasto vredi biti u Srbiji a ne bilo gde u EU? Sta mi drzava nudi? Sem sto ce da me dere na svakom cosku i sto uzima pare od ljudi koji vec nemaju sta da jedu, ne samo radnici nego i stariji... daj molim te to je tuga ne drzava... a pricacemo za koji mesec kad i cela privreda ode u tri lepe i kad budu podigli PDV ili smanje jos i plate sto je sve izvensije... onda cu da cujem tvoju verziju zasto biti tamo i placati sve 3 puta vise nego u Londonu.
A smesna je i prica da samo zato sto nismo u Srbiji znaci da nismo snalazljivi i da bezimo od navodno nekih licnih problema... ko bezi bezi iz ludnice po mom misljenju...
01.07.2009. u 13:09 

MilanMilan
Bgd

Član broj: 44664
91.148.65.*

icon Re: Emigracija u London, UKpre 5 dana i 20h
Dobro, sad kad ste zavrsili sa raspravom i off topicom, da li bi neko bio ljubazan da mi odgovori na pitanja sa prethodne strane?

Evo, ponovicu ih:
Citat:
Milan:Evo jedno pitanje od mene - naime, ja radim vec dve i po godine kao programer, od toga zadnjih godinu i po nisam prijavljen, pa me interesuje da li mogu da imam probleme prilikom dokazivanja radnog iskustva za tih godinu i po? Kako oni to proveravaju?
Druga stvar, vezano za tier1, tamo se pominju primanja u zadnjih 12 meseci, gde se ja opet pitam kako ja da dokazem svoja primanja, kada nisam prijavljen, tj. ne primam pare preko banke? Ili mogu da se oprostim od bodova za primanja?

I na kraju, koji test se najvise isplati polagati, ja sam nesto gledao TOEFL, ono malo sto sam video je smejurija, samo sto kosta $155, plus za***ancije okolo.. ?

I mogu da dodam jos jedno - koliko je bitan prosek?
10.07.2009. u 12:11 

bojan.s
ne zaposlen

Član broj: 225883
77.239.79.*

icon Re: Emigracija u London, UKpre 5 dana i 9h
Voleo bih da mi se javi neko ko zivi u UK, privatno, tj.da mi posalje privatnu poruku. Hocu da ga pitam par pitanja. HVALA UNAPRED !!!
10.07.2009. u 22:29 

[es] :: Vodič za emigraciju :: Emigracija u London, UK
(TOP topic, by vindic8or)
Strane: << < .. 18 19 20 21 22 23

[ Pregleda: 59410 | Odgovora: 442 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.