Haha ok ako ti kazes da je tako...
Mogu ja tamo da zivim kao i vecina da sedim i blejim po kaficima itd (sto mi nije cilj u zivotu), mogu isto tako da postanem mafijas i dodjem do para na lak nacin i da se ludo provodim (i to mi nije cilj u zivotu).
Mozes da pricas sta hoces o Srbiji ali mentalitet NE moze da se poredi sa IT i UK. Pa uzmi prost primer udju u radnju u IT gde ce te docekati radnik nasmejan i zeljan da pomogne i mozes celu radnju da mu ispreturas on ce biti super prema tebi i trudice se do zadnjeg da ti udovolji, sad obrnut primer idi kupi nesto u Beogradu prvo docekace te zenska koja te gleda popreko u fazonu zar si bas morao ovde da udjes u radnju?
Usluga da ne pricam preko one stvari u vecini slucajeva... a ne znaju ni dobar dan ni do vidjenja da ti kazu...
U Srbiji mozes da zivis ako si rodjen da "muvas" i "trazis veze" i za paket zvaka to u drugim drzava ne moras da radis jer nema potrebe...
A kad si ubedjen da je problem u meni daj mi onda par primera zasto vredi biti u Srbiji a ne bilo gde u EU? Sta mi drzava nudi? Sem sto ce da me dere na svakom cosku i sto uzima pare od ljudi koji vec nemaju sta da jedu, ne samo radnici nego i stariji... daj molim te to je tuga ne drzava... a pricacemo za koji mesec kad i cela privreda ode u tri lepe i kad budu podigli PDV ili smanje jos i plate sto je sve izvensije... onda cu da cujem tvoju verziju zasto biti tamo i placati sve 3 puta vise nego u Londonu.
A smesna je i prica da samo zato sto nismo u Srbiji znaci da nismo snalazljivi i da bezimo od navodno nekih licnih problema... ko bezi bezi iz ludnice po mom misljenju...

Re: Emigracija u London, UK