Kao i (nazalost) mnogo puta u poslednje vreme, po web dev. forumima se diskusija vodi na nivou "posto kilo paradajza". Posto sam davno prestao da se borim sa vetrenjacama, vise necu ni pokusavati da objasnim ljudima da malo manje pricaju, a malo vise slusaju - barem dok ne budu imali sta pametno da kazu. Razmislite zasto se slabo koji developer (mislim na ozbiljniju ekipu) prikljucuje ovakvim diskusijama.
Citat:
alexalexalexa: Pa svi pisu da je pitanje nejasno a niko ne navodi sta sam propustio. Jedino covek koji zna odgovor (GLE CUDA) odgovori na pitanje.
Da... bravo... naravno, nije ti palo na pamet da stavis malo prst na celo, jel da? Covek zna odgovor na pitanje, odlicno...
Vidis, na veliku zalost nas malobrojnih takvih odgovora (potpuno nevezano za post od @milanvla, pricam uopsteno) se najvise uzasavam. Nije ovo moleraj, pa da racunam cenu po okrecenom kvadratu. Pa cak i na pijaci imas razlicite cene paprike u zavisnosti od kvaliteta iste! Da li bi ocekivali (hipoteticki) da vam hirurg ukljucuje isti taksimetar za ugradnju bajpasa i slepo crevo?
Sa jako dobrim razlogom smo prestali da dozvoljavamo teme u kojima se prica o cenama sajtova, a evo, ovo samo potvrdjuje da smo bili u pravu. Davno je izraz "dinamicki sajt" otpremljen u penziju, bar kad je u pitanju komercijalna izrada sajtova... Ovaj forum bi trebalo da pomogne mladjim narastajima da to shvate i uhvate prikljucak sa web.dev. trendovima u svetu - ali sa ovakvim nastupom i stavovima tesko da ce se to desiti...