Citat:
Bryan Fury: A4 Tech su poznati po takvom ponašanju, što i nije čudno - koliko para toliko i muzike ;)
Ne znam na osnovu kojih pokazatelja si izveo takav zakljucak, znam samo da je taj SWW35 model od pre nekih 5-6 godina i da sam ga ja odabrao za igraonicu kao veoma izdrzljivog. U konkurenciji 10-ak najprodavanijih miseva na trzistu uspeo je da izdrzi sve testove naj ekstremnijeg drndanja, lupanja, ucestalog padanja sa stola, gadjanja u metu i vrtenja u krug drzeci za kabl. U realnim uslovima nervoznih igraca Counter-a, izdrzali su izmedju godinu i dve dana, sto je po meni veliki uspeh, pre toga je covek mesecno menjao miseve. Pre bih rekao da je taj mis docekao penziju, nego da je "poznat po takvom ponasanju". Taj model nema vise nigde da se kupi, kao ni slican Logitech, tako da mi je totalno nejasno odakle si iskopao informacije o cenama.
Inace, misevi sa kuglicom traju duze od optickih, ali ih je potrebno povremeno ocistiti. Ima ispod jedna plastika koja se zaokrene i skine, kuglica se izvadi i valjci se ociste od prljavstine. ja imam nekog Microsoft-ovog misa starog 8 godina, bio sam ga svojevremeno odbacio i presao na opticki, ali sam ga ubrzo vratio - nije to isti osecaj. Jedino je malo ljudima cudno - nikako im nije jasno zasto ja koristim tog starog ruznog pozutelog misa, kad su novi lepi sareni kineski misevi 5-6 EUR-a...
Boze,
daj mi smirenost da prihvatim ono sto ne mogu da promenim,
hrabrosti da promenim ono sto mogu
i mudrosti da to dvoje razlikujem.