Citat:
C A I N: kolega monteru!
naše drage druge kolege bi postavile dotični resiver onda bi MENE zvali ti koji se osjećaju prevareno nakon dva dana,pa ja dođem i s vrata vidim i odma odem.kome sam postavio daw,ni jedan nije imao problema.a s tim sami problemi.
mi ugrađujemo većinom ljudima koji nemaju pojma o ovome.njima treba nešto jednostavo a neotion to sigurno nije.
Prijatelju Ante problem je što se danas svaki qrac hvata montiranja antena.Dijelom smo si sami krivi jer im pomažemo sa savjetima pa na kraju postanu veći Katolici od Pape...

U'vati jedan dan po' ure vremena pa se malo potrudi oko NB-a.
Vjeruj mi da će ti se isplatiti.Meni je to u zadnje vrijeme uređaj koji najviše prodajem.
Ako se i pojavi kakav problem 99% je kriv "majstor" koji kupi nul modem kabel i trpa u njega sve šta nađe.
Inače od DAW-ova trenutno je bolji i JEFTINIJI "Metabox" 2 koji po cijeni običnog DAW-a sft 1010 daje univerzalni čitač kartica i jednako dobru podršku.
Inače se slažem s tobom da su DAW u načelu vrlo dobri i stabilni uređaji,ali ljudi traže full-X,seemore i sl. pa im ne možeš uvijek "uvaliti" DAW...

Želim ti puno posla i vruće lito!

Pozdrav
HR
P.S.
Da si malo bliže došao bih ja porješavati te problematične NB-e...