Hehehehe, opet Milo sa Televesom
Moje iskustvo nije bas najbolje sa Televes antenama.Sto Milo kaze, mehanicki su JAKO DOBRO odradjene (moja 1.4m nije imala trunku rdje posle 12 meseci na krovu), imaju dobar signal, relativno se lako postavljaju (nece biti onoga da fali nesto, ili neznas gde ide....itd).ALI,

MOJA antena 1.4m nije imala mogucnost postavljanja polar mount-a.Drugo, nije konstruisana za vise LNB-a (ja sam postavio na HB zbog tadasnje euforije sa Sky It., i kad sam postavio Astru sa strane imao sam signal 50%.Primera radi sa Triax-om TD-88 imao sam 90% signala).E sad, sve je to nebitno, moja glupost je bila sto sam poverovao prodavcu da nema problema za polar mount, pa se posle ispostavilo da IMA PROBLEMA.
Znaci, ako kupujes Televes, onda pazi da bude model koji prima polar mount (sto ti toplo preporucujem da kupis zajedno sa tanjirom) i uzmidobar LNB (tipa Invacom ili MTI) i neces imati problema.Nemoj da te zabuni cena Televes-a, jer u paketu dobijes i tronozac-bazu za postavljanje tanjira (za tanjire od 1.4m pa navise).Ma sta ja pricam, pa kontaktiraj Mila, on ti je stari strucnjak za Televes
To sve naravno pod uslovom da si spreman da odvojis neku sumu novca od 100-200 eura za tanjir.Ako ne, onda imas mnogo ovih manjih 80cm-1.2m pa biraj.Sta god da stavis nece biti neke bitne razlike.
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...