Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pocetnicko pitanje kako pozvati srbiju ili usa preko pctophone

[es] :: VoIP :: pocetnicko pitanje kako pozvati srbiju ili usa preko pctophone

[ Pregleda: 1464 | Odgovora: 1 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dendic
novi sad

Član broj: 10678
*.pincom.net.

icon pocetnicko pitanje kako pozvati srbiju ili usa preko pctophone15.05.2006. u 12:39

Postavio bih pocetnicko pitanje,kako se iz Bosne moze pozvati besplatno Srbija ili Amerika opcijom PCtoPHONE?Vidim ovde spominjete razne programe pa ima li koji da se moze pozvati fiksni telefon u Srbiji ili Americi?
15.05.2006. u 12:39 

ckojam
Washington, DC

Član broj: 44252
*.hsd1.va.comcast.net.

icon Re: pocetnicko pitanje kako pozvati srbiju ili usa preko pctophone18.05.2006. u 08:17
Od pre nekoliko dana PayPal je omogucio besplatno pozivanje Amerike i Kanade, ali samo ako je korisnik u Americi ili Kanadi. Ta prepreka se moze preci nekim metodama, sto bi morao sam da prokuzis :) Inace, preko Yahoo Messenger-a US moze da se zove vrlo jeftino, za 1c po min iz Srbije i 2c po min iz US. Besplatni pozivi za US i 30+ zemalja su moguci preko VoipStunt-a ali moras imati kredita. Besplatno pozivanje Srbije, PC to Phone, koliko ja znam nije moguce. Ako zivis u toj oblasti sigurno ti je mnogo jeftinije da zoves preko obicnog telefona.

Poz
"it is neither the strongest or most inteligent of a species that will survive, it is those who are most adaptable to change" Charles Darwin.
18.05.2006. u 08:17 

[es] :: VoIP :: pocetnicko pitanje kako pozvati srbiju ili usa preko pctophone

[ Pregleda: 1464 | Odgovora: 1 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.