Citat:
Jednostavno ako je covek dosao da trazi savet to je ocekivao i da dobije, ne kontam sta si ti ocekivao da je on trazio postavljanjem teme?
Trazio je saradnike za realizovanje "potpuno osmisljene" ideje. I naravno, komentare, ali pozitivne. To je jasno dato do znanja njegovim sledecim postom:
Citat:
ja sam mislio da cu naci saradnike a ne nekoga ko ce da me 'pokosi' u samom startu, da se ti nisi oglasio sa malo dobre volje razocarao bih se
Eto, posto nije bilo ljudi dobre volje da pohvali ideju - razocarao se. Da se razumemo, ne mislim ja nista lose o decku, mlad je, sve je to ok. Ali bolje jedno maaalo razocarenje sad, nego veliko kasnije kad (nedajboze) zaista krene da realizuje ovo ovako kako je zamislio... Mislim da ce pad tada biti mnogo bolniji.
Citat:
Aha, lepo, dobio je kritiku a savet nista? To se placa jel da? Smesan si.... Umesto da pomognes coveku i na lep i konstruktivan nacin priblizes problematiku i ukazes na moduse za resenje problema ti reagujes tako da se covek zapita...
Odlicno, vec smo poceli da trpamo u usta nesto sto nije receno. Molim te, gde pise da se savet placa? Citat, ako nije problem... Pusti me teoretisanja o "priblizavanju problematike i resavanju problema", ja sam lepo naveo u onom primeru koji je Mystery_Men dao celu situaciju. Da, super je sto se decko smorio - ako je pametan, sad ce da procita jos kilo-dva knjiga, foruma, blogova, pa da ponovo razmisli o toj prodavnici.
Koga zanima, @mungos ima puno fenomenalnih tekstova na
www.biznisblog.com o start-up firmama, pravljenju web softvera i ostalo... pa citajte, ja sam puno pametnih stvari tu nasao (a bogami i naucio)...
Citat:
Aha, super, znaci na to se svodi moderisanje ovih foruma, "Sedi, jedan", da nije postao forum neka vrsta skolice? :D Svasta...
Nemoj Advocacy fazon, pls. Ja sam explicitno rekao da su komentari ucesnika teme, pritom iskusnih web profesionalaca bili takvi -
nisam spominjao moderaciju foruma. Stvarno ne mogu i sa tobom da se preganjam oko toga...
Lead, Follow or Get the Fuck Out of the Way!
@newscurve | @vivvo | @bkrstovic