Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Tomcat +eclipse+Sysdeo?

[es] :: Java :: Tomcat +eclipse+Sysdeo?

[ Pregleda: 2050 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Arbitar2
Arbitar2
Serbia

Član broj: 51869
Poruke: 39
..mtsns-ns.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Tomcat +eclipse+Sysdeo?04.05.2006. u 03:45 - pre 158 meseci
Postovanje,
skinuo sam sa neta Sysdeo plagin za eclipse i tomcat.Podesio sam plug in.Pokrenuo tomcat iz eclipsa,napisao servlet,ali kada zahtevam taj servlet iz browsera javalja mi code 404.Interesuje me da li je neko imao slican problem?Ako sam povrsno opisao problem,recite!Da napomenem projekat mi se ne nalazi na tomcat webapps putanji i nema web.xml descriptor jer se u dokumentaciji ne navodi da je potrebno.

[Ovu poruku je menjao Arbitar2 dana 04.05.2006. u 04:49 GMT+1]
 
Odgovor na temu

Vanja Petreski

Član broj: 315
Poruke: 1657
*.adsl.sezampro.yu.

Sajt: vanja.ws


+13 Profil

icon Re: Tomcat +eclipse+Sysdeo?04.05.2006. u 15:33 - pre 158 meseci
Ja sam uspeo bez tog Sysdeo plugin-a:

http://galeb.etf.bg.ac.yu/~seven/projekti/jdev/tips.php
 
Odgovor na temu

Arbitar2
Arbitar2
Serbia

Član broj: 51869
Poruke: 39
..mtsns-ns.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: Tomcat +eclipse+Sysdeo?04.05.2006. u 20:36 - pre 158 meseci
Vanja ,nije mi problem pokrenuti Tomcat iz Eclipsa vec pokrenuti servlet(sa JSP radi ok).
Context path mi je:
Code:
<Context path="/TomcatProjekt" reloadable="true" docBase="C:\Eclipse Project\workspace\TomcatProjekt" workDir="C:\Eclipse Project\workspace\TomcatProjekt\work" />
pa ako je neko imao slicnih problema neka se javi.
 
Odgovor na temu

Arbitar2
Arbitar2
Serbia

Član broj: 51869
Poruke: 39
..mtsns-ns.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: Tomcat +eclipse+Sysdeo?04.05.2006. u 20:57 - pre 158 meseci
Pronasao sam problem i resio.Posto u ovoj verziji nije po default Invoker, u conf file-u Tomcata, samo treba osloboditi iz komentara u web.xml.Ovako bi trebalo da izgleda:
Code:
<!--Ovde je   promenjeno->
    <servlet>
        <servlet-name>invoker</servlet-name>
        <servlet-class>
          org.apache.catalina.servlets.InvokerServlet
        </servlet-class>
        <init-param>
            <param-name>debug</param-name>
            <param-value>0</param-value>
        </init-param>
        <load-on-startup>2</load-on-startup>
    </servlet>
 i ovde 
<!-- The mapping for the invoker servlet -->
    <!--Ovde isto promeniti-->
    <servlet-mapping>
        <servlet-name>invoker</servlet-name>
        <url-pattern>/servlet/*</url-pattern>
    </servlet-mapping>


Cisto da se zna za ubuduce!
Pozdrav

[Ovu poruku je menjao Arbitar2 dana 05.05.2006. u 00:26 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Arbitar2 dana 05.05.2006. u 00:26 GMT+1]
 
Odgovor na temu

[es] :: Java :: Tomcat +eclipse+Sysdeo?

[ Pregleda: 2050 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.