TPS crypt sa irdeto camom ti ne radi zato sto im je ECM prejak da bi samsungov Patch provario i pored Flasha 4.3 za Fun kao i pored irdeta. Znaci u Samsungovom softveru je problem nije prilagodjen dovoljno cist primjer ti je Multivision. Sto se tice GlobeCama nije ni cudo sto ne radi sa Pentom zato sto penta i nije bas namijenjena za njega a ako koristis MM Ver. 1.01 stekace ti upravo tako kao sto je meni stekao prvi MM koji sam imao, pricali smo o tome davno ja i ti, ti si trazio utiske Gorski, takodje ima problema sa kockanjem na Stramu i C+ Holland. A sto se tice popravke svega toga nabavis MM Ver. 1.02 koji ce sve to da ti radi savrseno i ok je.
Pripazi da i poneki Ver. 1.02 ima isto u sebi u stvari 1.01. Tetru ni za zivu glavu. Astratech probaj za MM ver. 1.02 (imaju samo nece da kazu) SatDudez.
Ne znam sta da kazem, sve sam ti rekao. A da TPS ti sigurno nece proraditi dok ne ubacis Penta 1.09 u MM, tek tada citav super. I samsung sa tim modulom saradjuje savrseno. A sto se liste kanala tice evo ti jedna sto ima sve ali prvo ide Astra, Hotbird pa Sirius pa onda sav isto po redu do 42 i onda sav zapad po redu, najnovije liste i zadnje frekvencije. Ukupno 2550 kanala. Moja lista.
Pozdrav
[
Ovu poruku je menjao Triad dana 15.12.2002. u 16:44 GMT]
Diseq Stab HH120, Samsung 9500, Echostar 2110
Panasonic Sky-Digibox TU-DSB40, NDS card
M2 card & Titanium Blue card
SkySTAR 2 & G-SHDSL Cisco 2 MBps real
http://www.elitesecurity.org/tema/70943