Gorane hvala ti što si se zainteresovao za temu.
Ovo prvo sam pokušavao al neće a ovo drugo ću pokušati al mislim da ni ovo drugo nije rešenje ako svaki put to moram da radim.
Da pojasnim nešto je sprčkano u Windowsu. Jer mi se to desilo i ranije al rešenje je bilo ili da mu zabranim da ide u standby (a treba mi ponekad taj strandby) ili gost pa natrag.
Problem mi je što odavno nisam napravio gosta pa sad moram ponovo da instaliram sve novoinstalirane programe.Usput nije ni do biosa jer imam dva harda i na svakom jedan system XP mislim isti samo različite programe instalirane pored o.s. to je za nedaj bože kad ti padne jedan sistem da nebi moro da ostanem bez compa ili da generalku mu pravim itd...
A na drugom sve radi u redu samo štona njega slabije koristim da bi bio čistiji a na ovaj znaš trpam sve i svašta isprobavam programe c****ve itd.
Usput da pitam dešavalo mi se da samo od sebe nestane mi u internet exploreru "sačuvaj web stranu komplet" t.j. ponudi mi samo dve opcije a u normali daje četiri i onda se tako mučim bez toga, radim onda sa firefoxom pa se samo od sebe pojavi.
Pa odem u regedit tražim po polisama gde je ukinuto al nema ga nigde. Pozdrav za tebe i sve na forumu idem da pokušam ovo drugo što si mi predložio...
[Ovu poruku je menjao ondrejl dana 12.04.2006. u 17:37 GMT+1]