Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke

[es] :: E-Kupovina :: Platne kartice :: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke
(TOP topic, by Aleksandar Marković)
Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 57706 | Odgovora: 275 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Noe
Stanisa S
PTR

Član broj: 6010
*.ptt.yu

Sajt: www.istanco.rs

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke18.01.2003. u 22:33
Mnogi sajtovi proveravaju i adresu koje nema na kartici, a s obzirom da ti virtuon sluzi samo za placanje na netu i ne moras je nosati okolo da je svi vide, ili ako je vec reklamiras onda ne drzi pare na racunu pa nece moci da ti ih skinu :)
18.01.2003. u 22:33 

Dragan Varagic
Internet konsultant, P2Internet
Novi Sad

Član broj: 4867
195.252.100.*

Sajt: www.pretraga.co.yu

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke19.01.2003. u 10:39
Naišao sam na prvi veliki problem - kartica ne prolazi na Google AdWords servisu!
19.01.2003. u 10:39 

Gojko Vujovic
Juniper Networks
Amsterdam, NL

Administrator
Član broj: 1
*.gojko.ss.

Sajt: www.gojkovujovic.com

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke19.01.2003. u 13:17
Imaju li online procesiranje kartica?
Kada ti stigne odgovor da je odbijena?
Šta traže od podataka?

Ja sam se nekoliko puta raspitivao i žalio u banci zbog odbijanja na nekim sajtovima, i izgleda da ova kartica jednostavno nije za mail order/phone order, već samo za automatizovani internet automate.

Ako se kartica čuva na sajtu za kasnije ručno procesiranje, to mu dođe kao phone order i opet neće raditi. Tražio sam karticu koja bi mogla da radi u svim slučajevima, ali je Raiffeisen ne nudi trenutno. Kažu da treba prava kreditna za to. Visa Electron takođe ne pomaže, ta je samo za prave automate, ne radi nigde na internetu.
19.01.2003. u 13:17 

Ivan Dimkovic
Ivan Dimkovic
Vice President - Product and Business Development, Ci..
EU

Administrator
Član broj: 13
*.dip0.t-ipconnect.de

Sajt: www.linkedin.com/in/ivand..

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke19.01.2003. u 13:50
Evo pravih kreditnih kartica:

http://www.deltabanka.co.yu/index.asp?pId=65&lId=1

Naravno, za ovakve kartice vam treba ili stalni priliv novca veci od neke minimalne sume, ili depozit u vrednosti od 250-2000 eur (MC standard) ili 2500-10000 eur (MC gold)

19.01.2003. u 13:50 

Dragan Varagic
Internet konsultant, P2Internet
Novi Sad

Član broj: 4867
195.252.100.*

Sajt: www.pretraga.co.yu

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke19.01.2003. u 21:52
Citat:
Gojko Vujovic:
Imaju li online procesiranje kartica?
Kada ti stigne odgovor da je odbijena?
Šta traže od podataka?

Da, Google ima online procesiranje. Odgovor stize odmah - Card declined. Tačno je da ne procesira karticu odmah, stoji broj i onda oni po nahodjenju skidaju potrošenu sumu, i to je problem. Visa Continental banke radi na Google-u.

19.01.2003. u 21:52 

Noe
Stanisa S
PTR

Član broj: 6010
*.ptt.yu

Sajt: www.istanco.rs

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke19.01.2003. u 23:26
Citat:
Dragan Varagic:
Naišao sam na prvi veliki problem - kartica ne prolazi na Google AdWords servisu!

Ovo je mozda cak i dobro :), jer (to je bar moje iskustvo) struktura posetilaca koja se na taj nacin dobije je nikakva - mislim naravno na korist od takvih poseta. Ovo svakako zavisi i od sadrzine samog sajta , ali cini mi se da nisam usamljen u ovom misljenju.
19.01.2003. u 23:26 

mb011
Beograd

Član broj: 2062
*.bitsyu.net

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke20.01.2003. u 13:05
evo i meni je proradila posle nekoliko nesporazuma amazona i voljene nam raifajzen banke. ocekujem svoj prvi cd kupljen online... pitam se koliko li ce trebati da stigne :-)))???
JA
20.01.2003. u 13:05 

Goran Rakić
Beograd

Član broj: 999
*.verat.net

Jabber: grakic@jabber.org
Sajt: blog.goranrakic.com

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke20.01.2003. u 14:14
ja trebam sutra da dobijem karticu... nego, da li je sigurno kupovati knjige sa amazon-a, ne zbog kartice nego da li postar to donese?
http://sr.openoffice.org — slobodan kancelarijski paket, zamena za MS Office, na srpskom i engleskom, legalno bez troškova licenciranja
20.01.2003. u 14:14 

Gojko Vujovic
Juniper Networks
Amsterdam, NL

Administrator
*.gojko.ss.

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke20.01.2003. u 16:16
Jok zadrži za sebe ako mu se svidi naslov..
20.01.2003. u 16:16 

ventura
Beograd

Član broj: 32
*.verat.net

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke20.01.2003. u 17:06
Kako ce sada biti veselo za nase carinike kad pocnu da maznjavaju legalno narucene stvari :)

Meni nestane 1 od 10 paketa koje POSALJEM iz YU... Pitaj boga koliko ih pokradu sto prime...
20.01.2003. u 17:06 

Goran Rakić
Beograd

Član broj: 999
*.verat.net

Jabber: grakic@jabber.org
Sajt: blog.goranrakic.com

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke20.01.2003. u 17:26
I čekaj to ti "nestane" tako i šta onda radiš, žališ 50$ koje si bacio ili možeš da radiš neki povraćaj... ?
http://sr.openoffice.org — slobodan kancelarijski paket, zamena za MS Office, na srpskom i engleskom, legalno bez troškova licenciranja
20.01.2003. u 17:26 

Kiza Karanovic
Sales Associate
Novi Beograd

Član broj: 1694
*.beotel.net

Sajt: www.bang-olufsen.com

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke21.01.2003. u 15:56
Citat:
mb011:
evo i meni je proradila posle nekoliko nesporazuma amazona i voljene nam raifajzen banke. ocekujem svoj prvi cd kupljen online... pitam se koliko li ce trebati da stigne :-)))???

Ja narucujem ploce iz Engleske,naravno placam "Virtuon"-om,
od momenat narucivanja,do momenta kad mi postar donese
paket na adresu prodje 8-9 dana.
Jedino sto mi banka uzima 5 Eura za proviziju na
transakciju-ne znam da li je to samo u mom slucaju,ili...?
21.01.2003. u 15:56 

dejan
Beograd

Član broj: 909
195.250.117.*

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke30.01.2003. u 14:48
Ja sam pre nekih 10-tak dana dobio virtuon karticu, medjutim jos nisam osetio car kupovine. Sa svakog mesta gde sam pokusavao nesto da kupim vracala mi se poruka 'card declined'. Na kraju sam odlucio da narucim nesto sa "proverenog" amazon.co.uk cisto da podignem sebi pouzdanje... ali isto nista.

Danas sam svratio do banke da vidim zasto se to desava, oni mi dadose telefon VISA centra da vidim sa njima posto su oni samo posrednici. Odmah sam ih okrenuo i dobio sledeci odgovor koji (valjda) sve objasnjava:

Covek je pogledao moj racun i video da je izvrseno par rezervacija novca, da je banka odobrila transakcije, ali da nista nije realizovano. E sada, kako je to on meni rekao, do nerealizacije je doslo iskljucivo zahvaljujuci nesposobnosti e-trgovaca (dobar deo njih ime lose setovane sisteme e-naplate). To je potvrdio time sto je za ovih 10-tak dana koliko sam (ne)ponosni drug vlasnik kartice izvrseno nekih 30-tak pokusaja transakcije a ja sam samo na oko 5-6 mesta pokusao nesto da kupim....

Elem, zasto onda nije htelo ni sa amazon.co.uk? Zato sto sistem automatski odbija transakciju ukoliko na kartici ima dve (ili tri?) rezervisane a nerealizovane transakcije. Posto se transakcije nerealizovane posle 7 dana automatski ponistavaju, na meni je da sacekam to vreme i onda pokusam ponovo...

Naravoucenije, ako kupujete preko interneta nadjite prodavca koji zna da trguje sa nama.
30.01.2003. u 14:48 

Gojko Vujovic
Juniper Networks
Amsterdam, NL

Administrator
*.gojko.ss.

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke30.01.2003. u 16:37
Ja sad moram da se požalim na carinike!

Ukrali su mi dve bočice vitamina pa je umesto 10 stiglo 8 u jednom paketu! I uklonili dokazni materijal - RAČUN koji je firma provereno spakovala unutra zato što sam ih to posle pitao mailom.

I šta sad da radim da se zaštitim od lopova?

Platio sam samo normalni carinski pregled i nikakvo obaveštenje o zapleni nisam dobio. Te dve bočice koje fale su iste sadržine kao neke koje su ipak prošle u tom paketu, tako da sigurno nije u pitanju neka zabranjena materija ili šta već.

A da ne spominjem što mi nekoliko narudžbina uopšte nije stiglo, no sačekaću još malo pre nego što počnem da se žalim, možda je samo pošta malo sporija ovaj put, pošto je airmail express u pitanju.

Koliko da čekam i kada da se žalim.. i kome?!
30.01.2003. u 16:37 

ventura
Beograd

Član broj: 32
*.verat.net

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke30.01.2003. u 17:05
Gojko... Procitaj ponovo sta sam napisao par poruka iznad :)

Samo se na carini pojavis samnom... Odma ce da ti nacrtaju 2 nove kutije vitamina :) .. Nemas pojma koliko me 'vole' tamo... Padne im mrak na oci kad me ugledaju... :)))
30.01.2003. u 17:05 

VELIKI_MANITU

Član broj: 7096
*.22.EUnet.yu

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke03.02.2003. u 19:43
Citat:
Gojko Vujovic:
Ja sad moram da se požalim na carinike!

Ukrali su mi dve bočice vitamina pa je umesto 10 stiglo 8 u jednom paketu! I uklonili dokazni materijal

Imaju ljudi MALE plate- moraju i oni da prehrane svoje porodice PREKO tebe. Imaj razumevanja. Tako Gojko da radiš i za druge, to se valjda zove humanost.
03.02.2003. u 19:43 

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
*.dial.InfoSky.Net

Sajt: localhost

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke04.02.2003. u 13:40
ajde ne bulazni.

ako doktori imaju male plate, jel to znaci da treba da, dok ti operisu slepo crevo, da ti izvade jedan bubreg i prodaju ga da bi prehranili porodicu.

mislim stvarno, kakva je to nakazna logika? i ja imam malu platu, (ili nemam nikakvu) pa jel znaci da treba da kradem??
04.02.2003. u 13:40 

VELIKI_MANITU

Član broj: 7096
*.datanet.yu

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke04.02.2003. u 23:07
To nije krađa, CARINICI vide svoju proviziju od 20 %. To je NEKI njihov interni dogovor da ne uzimaju preko 20 %, znači Gojko da su ispali su FER. Ćuti mogli su da izmisle 100 razloga i da zaplene istu.

Ćuti dobro je, čitam agenciske vesti večeras i vidim počela ponovo politička hapšenja. Uhapsili OTPORAŠE večeras jer su građanima GRAFITIMA na drvenoj ogradi ispred gradske skupštine pokušali da ukažu na divlju gradnju, jer nisu ništa postigli legalnim putem - institucije sistema.

Neka bude srećan što ga još nisu uApsili.

04.02.2003. u 23:07 

Buba
Buba Ivkovic
sistem inzenjer
Novi Sad

Član broj: 3854
*.nspoint.net

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke05.02.2003. u 12:41
'ajde malo srecni vlasnik nesto da izjavi.
Kartica funkcionise na recimo amazonu, ali ne americkom jer oni ne vrse isporuku u Srbiju, nego na Engleskom :) - oni nas vole i isporucuju knjige kod nas (www.amazon.co.uk), normalno ako imate srece :)

Moj kolega je narucio, uplatio i dobio knjige, pa po onoj 'videla zaba ...' i moj suprug uzme R. Visu Virtuon i veselo naruci knjige na istom amazonu - i tako vec 5,6 puta, a ono nece pa nece. Proglasili su nas i za fraud-ove i svasta ne lepog :(

Jos se jedino sporimo oko toga da li je firewall iza koga se mi javljamo kriv za sve, ili ne :))

Zivi vi bili, probali i imali vise uspeha od nas!

Pozdrav,

Buba
05.02.2003. u 12:41 

Gojko Vujovic
Juniper Networks
Amsterdam, NL

Administrator
*.gojko.ss.

icon Re: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke05.02.2003. u 12:58
Ako vas stave na neku crnu listu, zovite telefonom customer support, dajte sve podatke o kartici i o banci sa poleđine kartice, kako bi mogli da provere billing adresu i ostalo što ih zanima.

Onda, naručujte tako da je shipping i billing adresa ista, i zaista ne bi trebalo da bude problema.

Ako i dalje ne prolazi na sajtu kao što je amazon, tražite u banci da vam daju broj lokalnog Visa centra, od njih ćete dobiti detaljnije informacije šta dalje raditi u ovakvim slučajevima.
05.02.2003. u 12:58 

[es] :: E-Kupovina :: Platne kartice :: VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke
(TOP topic, by Aleksandar Marković)
Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 57706 | Odgovora: 275 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.