i ja sam se dao u uzaludnu potragu po bgu pre jedno 2 nedelje i sve sto mogu da ti kazem je da nema sanse da nadjes te knjige u nekoj knjizari, a mislim i da nema tih ludaka koji bi prodali polovne te dve knjige... ja skupljam kintu za orignalna izdanja na engleskom za koja sam cuo da mogu da se kupe u pozeskoj ulici(knjizara mikro knjige) i u nekoj knjizari u knez mihailovoj(ne znam koja-ima ih puno, pa ako neko zna nek napise)...
toliko...
Dragi Tata je u pravu!
Knjiga je dosta zastarela. Ako ti toliko treba mozemo da se dogovorimo da ti je iskopiram i posaljem, ali zaista imas mnogo drugih boljih i novijih knjiga.
Recimo The C++ Programming Language, gore pomenutog autora, samo edition 3(ili koji je vec poslednji).... Knjigu mozes da skines preko IRCa:
irc.nullus.org, kanal #bw
Momci zavisi koje izdanje te knjige imate, pa mozete da kazete da je zastarelo ?!? recimo da sam imao u ruci neko 2k izdanje na engleskom u tvrdim koricama, i ni malo nije zastarelo rodjaci moji.
Elem ovako neces naci original, ali mozes da nadjes fotokopiju na matematickom fakultetu :))) Adresa je Sudetski trg 16, 11000 beograd, 4. sprat soba 705 :)
Ako ti nije hitno, sacekaj sajam
Ja sam na sajmu uzeo Primer za 1300 din (prodajna cena u CEtu je bila 1700)
Do tada pozajmi od nekog... i samo da znas da se nisu bas potrudili
Dosta greski jos uvek...