Da li neko ima neka iskustva, bio je tamo, ide , zna nekoga ko je bio ili ide...
Ima li uopste IT poslova za koje se isplati ici tamo, kakvi su uslovi, gde naci neke kontakte za odlazak
Kakvo reklamirane, sta je sa Vama...
jednostavno zelim momku dati savjet... A posto ne mogu privatnu poruku niti email poslati, ostavicu svoj email neka mi se javi....
Nikakve tu reklame nema...
POzdrav
Damir
damirblazevic@gmail.com
Koliko sam cuo,to je jedna od zemalja sa kojima nemamo vizni rezim,ali ne znam nista o ponudi poslova.A koliko sam video,i tamo je beda,jos veca nego ovde,tako da ne znam da li ces se obogatiti,ali ces se sigurno nauzivati u lepoj prirodi. :) Video sam da neki nas tip tamo radi kao profesionalni fotograf,kaze da je OK.Sve ovo sam gledao na TV-u,tako da ne mogu da ti pomognem sa nekim linkom.Sorry.Pozdrav!
Jesi li siguran da želiš da ga kontaktiraš :)
Mada...zanimljivo iskustvo...
Da li je SouthSider mislio na ovog fotografa?
Citat:
Slobodan Stanković, vlasnik magazina "Striptiz", vratio se iz Dominikanske Republike gde je snimao "filmove za odrasle"
NA DOMINIKANI SU SVI LUDI ZA SEKSOM!
Slobodan Stanković, beogradski fotograf i vlasnik erotskog magazina "Striptiz", nedavno se vratio iz Dominikanske Republike, koju je posetio sa svojom ekipom zbog snimanja "filmova za odrasle". Impresioniran onim što je tamo video i doživeo...