Da, vezbam te za prijemni. Zapravo, idem i na pripremnu nastavu u MG nedeljom. Kvalifikacioni, za ostale cetvorogodisnje, je komican. Zaista. Ja licno se ne osecam manje vredno pored tih iz Matematicke, jer, pa, mozda i tesim sebe time, ali ne mislim da su oni strasno pametniji od mene, stoga se ove godine ozbiljno spremam za matematiku, fiziku i informatiku, i osim tog kiksa na republickom iz fizike, bila sam prilicno dobra, ali nije u tome stvar. Malo, tacnije, malo vise me plasi gradsko iz matematike, koje je sad u subotu. Sem toga, u Racunarskoj bih se spremala za takmicenje, tako da mi iz fizike ne bi bilo dosadno. Sumnjam da je i nivo matematike nizak. Mozda je cak bolje da sacekam mesec dana, da vidim kako cu proci na jos tih par takmicenja, pa, AKO osvojim stipendiju ili 120 bodova za MG posredstvom nagarde na Republickom, koja je u mom slucaju izuzetno mala sansa za to, onda cu moci i da razmisljam o tome.
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Necu da te plasim ,a li sansa da udes u mentorsko su ti priblizno nula. Posto si rekla da si prosla na savezno iz fizike zakljucujem da ti fizika ide bas dobro, tako da bi se verovatno u racunarskoj smarala pored SAMO 2 cas fizike nedeljno.<BR>Dobro je meriti se sa najboljima jer onda znas koliko ti je ustvari znanje. To sto poznajes puno osmaka iz matematicke je losa stvar. Losa stvar u smislu sto se osecas manje vredno i pametno nego sto ustvari jesi. Pre nego sto sam se ja upisala u mg , poznavala sam mnogo onih sto su isli na republicka i savezna i mislila sam da ce samo oni uspeti da se upisu u matematicku,ali evo mene sad u mg. Medu boljima sam u razredu(top 5 ako ne i vise, ovo je samo poredenje po ocenama i mom misljenju koje mislim da je skoro objektivno), a neki ti sto su isli na republicka i
savezna nisu ni hteli da se prijave za prijemni, pa ti vidi.Da li vezbas zadatke za prijemni(mislim ovaj u matematickoj)?
[Ovu poruku je menjao Slobodan Miskovic dana 13.04.2006. u 13:21 GMT+1]
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena.
http://viva-fizika.org