Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Pink paket na 5w

[es] :: BalkanSat :: Pink paket na 5w

Strane: 1 2

[ Pregleda: 2326 | Odgovora: 22 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

rasicboy
Lat. 59.2, Lon. 17.617

Član broj: 84136

icon Re: Pink paket na 5w26.03.2006. u 10:07
@fenomen
Donekle mogu da se slozim sa tobom. Pinkov prenutni problem nije samo konkurencija. Ovo sto se sada vidi i M i BH je veliki problem jer Pink nema prava emiotvanja tih sadrzaja preko satelita. To programi namenjeni za zemaljsko emitovanje za sta su jedio, za sada , i platili. Znaci ovakvo stanje nesme dugo da potraje jer moze doci do krsenja autorskih prava. Cak je i ovu temu neko nazvao Pink Paket na 5 W. To uopste nije nikakav paket nego samo transponderi koji se trenutno koriste za prebacivanje programa. Jer da oni stvarno zele svoj paket, stavili bi ga na neki drugi satelit (Hot Bird 13E, Eutelsat 16E) da bi to eto moglo da se gleda i sa pristojnim antenama.

Pink ce definitivno nesto morati da uradi nebili ostao u konkurenciji. Morace da naprave svoj paket i da ga ponude uz pristojnu cenu. U svakom slucaju ovo je dobro za korisnike jer ce dobiti bolje usluge.

Ova potez Pinka je upravo na nivou Dani Mani reklama koje eituju na Plusu i Extra i veoma rizican pa iz tog razloga mislim da ne moze trajati dugo.
Dreambox DM7020s, Europa 78 cm,
SMART LNB Titanium TSX 0.2 dB,
Stab HH 100, Gemini 2.60
26.03.2006. u 10:07 

Sjajko
Paracin

Član broj: 1501

icon Re: Pink paket na 5w26.03.2006. u 12:12
Mene niko nije shvatio izgleda ozbiljno kad sam u jednom topicu nave da ce 40% u dijaspori
otkazati Pink. A da 30% jos razmislja a da oni 30% za sada nece nikad otkazati.
Znam te ljude po imenu i prezimenu jer su i ostale Ex-Republike dobile po neki novi program sa muzikom
i mozda jos i boljim sadrzajem od Pinka. Tako da ti svi ljudi i namju vise potrebe za Pinkom a sa pojavom Total Tv da ne i govorimo. Cene dva kanala od Pinka prelazi u totalnu otimacinu.
Tako da je ovo protiv odgovor konkurenciji i trenutni pokusaj da se zaustavi masovno otkazivanje Pinka.

O ukusima ne vredi rapsravljati. Ha ha ha Junuz je bio samo diplomata.Inace ako ti ukusi leze na kultornoj bastini jednog naroda zasto ne raspravljati ??? ( naravno ne ovde jer ovo nije tema )

Pozdrav
26.03.2006. u 12:12 

dejandj

Član broj: 92

icon Re: Pink paket na 5w28.03.2006. u 14:32
Citat:
Sjajko: Mene niko nije shvatio izgleda ozbiljno kad sam u jednom topicu nave da ce 40% u dijaspori
otkazati Pink. A da 30% jos razmislja a da oni 30% za sada nece nikad otkazati.
Znam te ljude po imenu i prezimenu jer su i ostale Ex-Republike dobile po neki novi program sa muzikom
i mozda jos i boljim sadrzajem od Pinka. Tako da ti svi ljudi i namju vise potrebe za Pinkom a sa pojavom Total Tv da ne i govorimo. Cene dva kanala od Pinka prelazi u totalnu otimacinu.
Tako da je ovo protiv odgovor konkurenciji i trenutni pokusaj da se zaustavi masovno otkazivanje Pinka.

O ukusima ne vredi rapsravljati. Ha ha ha Junuz je bio samo diplomata.Inace ako ti ukusi leze na kultornoj bastini jednog naroda zasto ne raspravljati ??? ( naravno ne ovde jer ovo nije tema )

Pozdrav

"KULTORNA BASTINA" je jedna veoma interesantna stvar DIREKTNO vezana za satelit!

A kakvo je trenutno stanje, PITANJE je koliko "Pink" treba da PLATI Gile-tu naravno, da objavi "kljuc"...

28.03.2006. u 14:32 

[es] :: BalkanSat :: Pink paket na 5w

Strane: 1 2

[ Pregleda: 2326 | Odgovora: 22 ]

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.