Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?

[es] :: E-Marketing :: Affiliate Programi :: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?

Strane: << < .. 2 3 4 5 6 7

[ Pregleda: 41022 | Odgovora: 127 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

adelante
Davor Zeljković
artijana.com, vlasnik
Zrenjanin

Član broj: 22649
*.dialup.neobee.net.

Sajt: www.artijana.com

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?18.01.2008. u 20:13 - pre 1946 dana i 20h

da ali meni ni nisu zatvarali ovaj racun, sad imam dva! Bezveze, i nisam imao pojma tek kad je vec krenula procedura su ustanovili da ne moze se koristiti ovaj racun. Ali kako mi rece ta sluzbenica nisu do sad ni unovcavali tu vrstu cekova. Kako bilo znacu za sledeci put, ili cu bar sacekati da se napuni malo veca suma.

Odgovor na temu

damir78
Vojvodina

Član broj: 47818
77.46.198.*

Sajt: www.forexberza.com

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?27.02.2008. u 06:09 - pre 1907 dana i 10h
Rajfeshlus banka klepa ko luda, minimum 800 din po ceku + provera.

Otisao lepo kod moje sluzbenice u Vojvodjanskoj banci i dobijem NOVU informaciju :

Kaze ona : na ceku lepo pise da se isplacuje ODMAH posto je to bankarski cek!!!
Znaci glavna filijaja Vojvodjanske banke u Novom Sadu i najlepsa sluzbenica :-) , nema da omane...

A u drugoj filijali VB mi rekla zena da isplacuju odmah ali samo kad upoznaju klijenta, naravno da sam se
okrenuo i otisao dalje, ali sam joj predlozio upoznavanje --- subotom uvece :-)
Kad sam rekao u glavnoj filijali da su mi trazili da ide na inkaso, ova je nazvala i nakrpila zato sto ne cita sta pise na ceku :-)

eto toliko VoBan radi extra...

Odgovor na temu

Zoran Rašković
Serbia

Član broj: 95
77.46.175.*

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?27.02.2008. u 14:55 - pre 1907 dana i 2h
Laptopovi

U kojoj banci kod nas su najpovoljniji uslovi za isplatu KOMPANIJSKIH čekova iz Amerike, poput Adsensa i ostalih?

Koja su vaša iskustva?

Odgovor na temu

remedium
Bg

Član broj: 142384
91.148.114.*

Sajt: www.vladicinhan.com

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?06.05.2008. u 09:46 - pre 1838 dana i 8h
Ja imam devizni račun u Intesi i kad sam odneo Google ček nije bio problema za naplatu, ja sam odabrao da mi novac stave na račun i od 19/03 stoji u rezervisanim sredstvima ( ne mogu ih koristiti) čekam sad drugi ček pa ću ići da pitam šta se dešava i zašto se tako dugo proverava. Nudili mi mogućnost da ih dobijem na ruke, trebao sam da prihvatim ali sad šta je tu je. provizija je na 450 din na 150$. poz
Posetite "Po Moj Merak" forum! Gledajuzivo.com vam omogucava teleportaciju do
najneverovatnijih mesta na internetu! Morate videti !

Odgovor na temu

JankoE
Janko Eric
Beograd

Član broj: 165625
*.BVCOM.NET.

Sajt: www.zbrka.com

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?14.05.2008. u 02:31 - pre 1830 dana i 15h
Pozdrav narode,

evo i mog iskustva sa AdSense cekom, tj cek Citi Bank. Odvojio sam bukvalno jedan ceo dan i krenuo od banke do banke, od filijale do filijale u Beogradu. Ni u jednoj nisu hteli da isplate odmah. U nekim filijalama su mi rekli da su ranije isplacivali odmah, ali da su prestali.

Na kraju sam se odlucio za Komercijalnu banku. Na $500 placa se provizija oko 300 dinara (odmah). Vec sam par cekova predao, a i podigao novac.

Kada predate cek, novac se pojavi na deviznom racunu, ali ne mozete da ga koristite dok im ne stigne odobrenje. To traje oko 20-ak dana. Kada stigne odobrenje, regularno vam isplacuju novac.

Ima i nekih opcija preko neta (mislim na interno u banci, tipa otvoris i tekuci racun, pa novac sa deviznog prebacis na taj tekuci a za tekuci imas i debitnu karticu) ali sa ovim nemam iskustva posto cekam da odrade proceduru tj da mi dodele user i pass (traje vec nedelju dana).

Pozdrav
www.zbrka.com - Mesto dobre zabave.
Najbolji domaci smesni klipovi. Preko 200 TV kanala i 400 radio stanica uzivo preko interneta. Najbolje igrice i FLASH animacije. Sve na jednom mestu. Potpuno BESPLATNO.

Odgovor na temu

griva
Beograd, Vozdovac

Član broj: 28883
*.static.beocity.net.

Sajt: www.movie-subtitles.com

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?07.06.2008. u 19:40 - pre 1805 dana i 22h
Evo da napisem i ja moje iskustvo.
U Beogradu u ulici Vojvode Stepe ima 20-25 banaka, sve sam ih obisao i kod svih se ceka na proveru.
Jedino u Raiffeisen banci sam do sada unovcio 3 ceka bez ikakvog cekanja i provere, provizija koju uzimaju je 400 din. do 200$.
Evo i adresa i telefon ako nekome treba
Beograd, Vojvode Stepe
Adresa: Bulevar Vojvode Stepe 199
Grad: Beograd
Radno vreme: radnim danom 09-17 časova,
subotom 09-13 časova
Telefon: 011 / 3202 100

Odgovor na temu

Zogo
Belgrade

Član broj: 188089
*.static.ikomline.net.

Sajt: www.svetribolova.net

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?17.07.2008. u 00:42 - pre 1766 dana i 17h
Pozdrav svima! Nov sam ovde, imam jedno pitanje, mozda je vec raspravljano o tome, ali proteklih sest sati nisam uspeo da nadjem konkretan odgovor na moje pitanje...

Dakle:
1. Da li se isplata preko Google AdSense-a vrsi ISKLJUCIVO putem onih njihovih cekova ili postoji varijanta da pare direktno lezu na neki racun u banci?
2. Da li mi je za koriscenje Google AdSense-a NEOPHODAN neki racun u banci? (tj. ako se isplata vrsi iskljucivo preko cekova, da li ja taj cek mogu da naplatim u bilo kojoj banci nakon sto ga provere, bez da imam otvoren racun kod njih?)
3. Da li ima smisla postavljati Google Ads na sajt ciji je sadrzaj na srpskom jeziku, i da li je to uopste izvodljivo?
www.svetribolova.net - sajt za sve ljubitelje ribolova

Odgovor na temu

D.i M.e
Milan Dinić
Veliki Šiljegovac

Član broj: 20553
*.dialup.neobee.net.

Sajt: www.milandinic.com

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?17.07.2008. u 23:21 - pre 1765 dana i 18h
1) Direktno na račun samo ako živiš u nekoj državi gde je to podržano.
2) Ne znam da li baš može u bilo kojoj, ali u većini sigurno može i ne moraš svuda da imaš neke dodatne troškove sem provizije.
3) Vidi moj drugi odgovor.

Odgovor na temu

[es] :: E-Marketing :: Affiliate Programi :: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?

Strane: << < .. 2 3 4 5 6 7

[ Pregleda: 41022 | Odgovora: 127 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.