Pozdrav narode,
evo i mog iskustva sa AdSense cekom, tj cek Citi Bank. Odvojio sam bukvalno jedan ceo dan i krenuo od banke do banke, od filijale do filijale u Beogradu. Ni u jednoj nisu hteli da isplate odmah. U nekim filijalama su mi rekli da su ranije isplacivali odmah, ali da su prestali.
Na kraju sam se odlucio za Komercijalnu banku. Na $500 placa se provizija oko 300 dinara (odmah). Vec sam par cekova predao, a i podigao novac.
Kada predate cek, novac se pojavi na deviznom racunu, ali ne mozete da ga koristite dok im ne stigne odobrenje. To traje oko 20-ak dana. Kada stigne odobrenje, regularno vam isplacuju novac.
Ima i nekih opcija preko neta (mislim na interno u banci, tipa otvoris i tekuci racun, pa novac sa deviznog prebacis na taj tekuci a za tekuci imas i debitnu karticu) ali sa ovim nemam iskustva posto cekam da odrade proceduru tj da mi dodele user i pass (traje vec nedelju dana).
Pozdrav
www.zbrka.com - Mesto dobre zabave.
Najbolji domaci smesni klipovi. Preko 200 TV kanala i 400 radio stanica uzivo preko interneta. Najbolje igrice i FLASH animacije. Sve na jednom mestu. Potpuno BESPLATNO.