Evo posle dosta razmisljanja bio sam skoro siguran da upisujem RAF(u slucaju da ubedim majku da da 3000 evra posto sam oca donekle ubedio)ali sam cuo jedan neverovatan komentar decka koji studira RAF koji glasi : "RAF ti je glavno mesto za zajebanciju, na fakultet odemo jedanput nedeljno kada trebamo da muvamo novu devojku posto smo sa nekom drugom raskinuli...U sustini plan nastave je dobar, ima tu dobrih stucnjaka i ako imas vrlo jaku volju mozes nesto da naucis ali posto vecina kolega samo povremeno svraca na fakultet vrlo je verovatno da postanes i ti takav. Vrlo sam se razocarao ali mozda nije sve bas tako posto znam da nema mnogo devojaka na fakultetu ali ipak ovaj komentar je.....
No zeleo sam da pitam kako vam se cini ovaj sistem smerova u 3 godini na RAF-u(ako se ne varam jos uvek nije upisana 4 godina) i nadam se da ce neko opovrgnuti ovo sto mi onaj decko rece :-)
Ako ima nekog sa softverskog inzenjerstva neka kaze neke svoje utiske posle 2 godine posto je vecina poruka do sada bila sa pocetka upisa

RAF - glavno mesto za pronalazenje devojaka?