Pozdrav svima,
ovih dana bih trebao da postavim sajt namenjen iskljucivo strancima na kome bih nudio usluge (nista prodaja hardware-a i software-a, samo usluge). Gledao sam kako da resim problem uplata i koliko sam skontao najbolji mi je izbor 2CO. UniClear mi zvuci jako dobro ali nedostatak je sto ne primaju uplate preko kartica...
1.) Interesuje me da li ce predstavljati problem za registraciju ili naplatu to sto sam fizicko lice i nemam registrovanu nikakvu firmu, agenciju ili sl.
2.) Znam da Adsense kod isplate Amerima trazi tax number a ostalima ostavlja na savest da sami regulisu poreze, da li kod 2CO postoji neka slicna varijanta/prepreka ili sve tece bez problema ?
3.) Koji procenat novca 2CO zadrzava posle uplate dok ne provere da je kupac zadovoljan "robom" ?
4.)Takodje kakva su vam iskustva sa njihovom debitnom karticom - da li je bilo nekih problema u podizanju novca ?
5.) Posto nameravam da naplacujem iznose 15-30$, a imam otvoren devizni racun u Delti (Intesa) da li postoji neka dobra alternativa koja bi bila jeftinija (a ne kao 2CO otvaranje racuna od 50-ak $), jednako pouzdana, da primaju uplate sa kartica i po mogucnosti da ne blokiraju 50% uplate mesecima dok ne provere da sam ja kao prodavac ispunio svoj deo obaveza...
Unapred hvala !

2co detalji.....
Re: 2co detalji.....