Downloadovao sam igru sa neta i to 20 RAR fjlova (3 grupe)1. grupa(1-15 RAR)2.grupa(1-3 RAR) i 3.grupa (1-2 RAR fajla)kad ih extactujem u arhivu ;pocnem od 1.grupe 1.RAR fajla zatrazi mi Pass:i kad ga upisem on pocne da se extract.u arhivu i OK;posle toga 2.(isto) i 3.(isto) sada imam 3 razlicita fajla u arhivi ali ne image vec obicna!!1.koji u sebi sadrzi 73 RAR fajla; 2. sa 24 RAR fajla; i 3. sa 18 RAR fajlova;sve skupa sadrzi 889 MB !Sta da radim i kako da pokrenem igru??Molim vas za odgovor; ikako da se to nareze na DVD??
Hvala vam mnogo unapred!!!
06.01.2006. u 01:51
Shadowed .NET developer
SuperModerator Član broj: 649 Poruke: 9000 *.adsl.sezampro.yu.
Dobro ajde sada nećemo da ulazimo jeli besplatna igrica ili ne...već da pomognemo čoveku.
Ja sam isto tako nabavio NFS MW isto od tog "Spitfire", igrica je bila podeljena i 15 rar-ova od kojih je u svakoj bio 41 rar fajl od o 10mb i idalje ne znam kako da ga raspakujem :( Jer su svi isti fajlovi....
06.01.2006. u 12:05
Goran Mijailovic Not available
SuperModerator Član broj: 12684 Poruke: 4896 212.200.67.*
Uspeo sam rano jutros ali sam posle "duge-duge"noci otisao da spavam bez odgovora!Prvo igrica je besplatna.Poslusao sam tvoj savet i poceo da raspakujem ali sam krenuo polako i sihronizovano!
Znaci;1.paket od 1.fajla; kada se pokrene(dvoklikom)on se otvori u RAR-u i tada postoji jos jedan file koji RAR-ovan, (dvoklikom) i njega i tu dobijam 2 DOS fajla;extract u poseban fajl; koji sam napravio u istom folderu gde je i osnova!
E sad nisam siguran da sam morao bas ovako??..ali ja sam od tog 1.paketa(73)RAR fajla "oznacio" sve i extract u napravljeni folder;isto sam ponovio iz 2. i .3 paketa gde sam unutar istog (novog)foldera napravio dva posebna fajla(nazvao)2.i 3.znaci sad imamo osnovni (novi)folder i u njemu dva (2 i 3)!U svakom ponaosob sam uradio extract here;i dobio opet masu fajlova;u osnovnom sam dobio i ona dva DOS fajla(UHARC i SPITFIRE)!E sad sam uradio ovako ali nisam siguran da sam morao:Znaci sve sto sam dobio iz extracta "osnovnog;2. i 3. sam stavio u jedan fajl"ali sam one iz kojih sam RAR-ovao ostavio tamo gde su i bili;kada sam sve sklopio pritisnuo sam na UHARC i program je poceio da extractuje(ustvari da instalira)igricu u comp-dugo traje i mora se cekati do kraja;kada dolazi i reg.Tada se prikazuju i osnovne fajle za pokretanje igre i ostalo sto vec ide.Nova ikona(sa imenom) igre je i pokretacka!Nju kopiraj na desktop i to je to!
Nadam se da je igra bar slicna sa ostalim i da ce i ostali imati koristi;mada nisam siguran da je moralo bas ovako(mozda ima i kraci put)ali ja nisam uspeo da pronadjem;...ipak radi ...i to je nagrada za celu noc;ali sad imam problem sta i kako da narezem;to cu ostaviti za narednu noc ili dve a ako neko ima ideju bilo bi mi drago da postuje jer sam sad izgubljen u u moru fajlova i tesko mi je da odredim sta je potrebno za instalaciju i kako se reze!
Pozdrav i nadam se da sam bar malo pomogao!
Mir Boziji-Hristos se rodi!