Prije par mjeseci (sjecham se da je bilo vruche, znachi vrijeme oko i prije ljeta) brujalo se o svemochnome i dosada nevidenom, po narodu popularnoj cijeni dobavljivom ezinu -> Phearless.
I, tada je izashao. Bile su vidljive pochetnichke pogreshke i josh kojekakve nedorechenosti, ali imao je svoj sharm, svoju karmu. A najvazhnije od svega, obilovao je znanjem. Bio je gusht chitati ga (i ispravljati pogreshke u svakom bl00dovom tekstu koje je on uvijek zapochinjao rijechima "Ovaj chu tekst skratiti da ga povechalom morate trazhiti" (parafrazirano, ofcorz), a zavrshavalo je tako da bi napisao tekst koliko LinKernel ima linija koda =)) i trazhiti objasnjenja pojmova koje nisam razumio (mislim, tko je tada znao za nop =).
Brojevi 2 i 3 su takoder bili, kako bi to pubertelija rekao, odnosno ja, zakon.
Nakon ove kratke uvodne bljezgarije, dolazim do vazhnoga pitanja, a to je:
KADA CHE SLJEDECHI BROJ?
Mislim, nije vrag da je sve propalo? Chemu onda plachate onaj dedicated (bolje da lovu shaljete meni =)?
Ofcorz, pitanje je namjenjeno chlanovima BH ili ljudima koji znaju podrobnije informacije o Phearlessu. I to, dakako ako je itko od njih ostao na ovome forumu. Kako su krenuli, sigurno je negdje u kodu ubachena funkcija AutoBan™ (nema veze sa njemachim autocestama):
if("krew==Bh");
ban;
ban;
ban;
BAN!;
...
Anyone?

Phearless (i misterija njegova nestajanja)
Re: Phearless (i misterija njegova nestajanja)