Trenutno (od pocetka ove godine) kod mene PTT kablovski net radi sjajno, bez prekida, gubljenja signala na modemu, resetovanja modema, smanjenja protoka i svega ostalog sto je bilo prosle godine. Sta god da su uradili, kod mene (kod opstine Novi Beograd) od pocetka ove godine net radi besprekorno (prosle godine je bila katastrofa). Samo zbog veceg upload-a na paketu flat 256 kb/s koji znosi 90 kb/s, dobrog ping-a (zbog VoIP-a i igrica preko neta) i evo od ove godine bez problema sa resetovanjem modema, ja sam i dalje na PTT kablovskom... Od mnogih sam cuo da je ping losiji (veci) na aDSL-u sto bi meni smetalo zbog igrica i VoIP-a, a i upload na aDSLu na paketu 256 je 64 kb/s sto je manje nego 90 kb/s kolko je trenutno na ptt kablovskom (koji je doduse 2000 din mesecno dok je za aDSL 1700 otprilike)... Za ping evo i pyc kaze da mu je veci na aDSLu nego na ptt kablovskom sto sam i ja cuo... Mada to opet zavisi od slucaja do slucaja jer evo meni od ove godine ptt kablovski radi besprekorno a evo cujem da ima i onih koji i dalje imaju problema (kao kod mene prosle godine), tako da je sve to od slucaja do slucaja... nekima radi sve super dok drugi imaju velike probleme a na istom su provajderu i istu konekciju korsite...

Re: Ptt KDS problemi
Re: Ptt KDS problemi