Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Momci koji bi da besplatno telefoniraju sa halo govornica.. obavezno procitati!!!

[es] :: Fiksna telefonija :: Momci koji bi da besplatno telefoniraju sa halo govornica.. obavezno procitati!!!
(HARDTOP topic)
Strane: < .. 1 2 3 4

[ Pregleda: 31601 | Odgovora: 66 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

agasoft
Aleksandar Đurić
Tražim posao...
Beograd - Kuršumlija -

Član broj: 43804
*.com
Via: [es] mailing liste

Sajt: downstart.blogspot.com

icon Re: Momci koji bi da besplatno telefoniraju sa halo govornica.. obavezno procitati!!!29.05.2007. u 19:49
Koliko se ja razumem u ovu rabotu,
govornice nisu zaključane samo ne zvone. Ukoliko podignete slušalicu, i
držite rukom taster, neko vas zove, a ukoliko dobro obratite pažnju, čućete
iz slušalice pucketanje kao neko zvonce. Kada otvorite liniju, sačekate
malo, čućete dva signala po dva puta, nakon čega vam se otvara slušalica i
vi čujete sagovornika. na ekranu se ispisuje greška sedamsto i neka.
Da bi sagovornik čuo vas, potrebno je da otvorite mikrofon. mikrofon ćete
otvoriti biranjem bilo kog od hitnih brojeva: 92, 93, 94. Nakon čega piše
besplatan poziv, i vi ćete moći da razgovarate.
Pozdrav
Aleksandar Đurić

Molim vas da mi ne šaljete privatne poruke. Pošaljite mi mail ako vam je nešto potrebno!
29.05.2007. u 19:49 

Backy
Branislav Đurković
Beograd, Zvezdara

Član broj: 54113
77.46.247.*

Jabber: backy@elitesecurity.org
Sajt: www.elitesecurity.org/o/p..

icon Re: Momci koji bi da besplatno telefoniraju sa halo govornica.. obavezno procitati!!!29.05.2007. u 22:14
mene je ortak zvao na mob sa govornice, ja okrenuo taj broj posle 10sec (ne znam dal je kartica bila unutra) i javio mi se modem...
aka Vitez Koja
日本光学工業株式会社
29.05.2007. u 22:14 

zoom-bn
Mladen Savic
Bijeljina

Član broj: 119102
91.191.18.*

icon Re: Momci koji bi da besplatno telefoniraju sa halo govornica.. obavezno procitati!!!15.01.2008. u 08:51
Nacitah se raznih gluposti, moram priznati da sam se slatko ismijao.

Nista od toga ne radi, jedno vreme mogle su se raditi prevare poput: Preusmerim moj broj mobilnog na neki broj u nemackoj i onda pozovem moj broj sa govornice ili nebitno sa kucnog telefona i sve je lepo radilo jedno vreme ja placao poziv samo do mobilnog, a imao sam prepaid broj tako da nisam imao straha da ce mi doci veliki racun za mobilni.

E caka je u tome da kada je pusteno preusmeravanje pozivi korisnicima to je bilo u nekoj test fazi, pa verovatno da nesto nisu dobro odradili i da je preusmerenje bilo za dz, Jer ja kada sam zvao lika koi je u Austriji njemu je na ekranu ispisivalo broj Govornice ili moj kucni broj.
Ako ne znaš gde si nisi se izgubio
15.01.2008. u 08:51 

duksi1993
Dušan Stanimirović
Leskovac

Član broj: 163562
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Momci koji bi da besplatno telefoniraju sa halo govornica.. obavezno procitati!!!16.05.2008. u 17:59
Ubaciš Halo karticu u govornicu, i pozoveš nekog na mob, onda se na mob-u otkrije broj govornice, izvučeš karticu, on te pozove na govornicu, na broj koji je dobio i ide na njegov račun, a ti pričaš...
16.05.2008. u 17:59 

Cileinteractiv
Zoran Petrovic
Video montazer, PC serviser-freelancer

Član broj: 43360
*.eunet.yu.

Sajt: www.winpcservis.byethost1..

icon Re: Momci koji bi da besplatno telefoniraju sa halo govornica.. obavezno procitati!!!17.05.2008. u 10:11
Da, ali u tom slučaju na displeju piše da kartica ne važi i preostali kredit na njoj je otišao u nepovrat.
17.05.2008. u 10:11 

duksi1993
Dušan Stanimirović
Leskovac

Član broj: 163562
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Momci koji bi da besplatno telefoniraju sa halo govornica.. obavezno procitati!!!11.06.2008. u 09:54
Citat:
Cileinteractiv: Da, ali u tom slučaju na displeju piše da kartica ne važi i preostali kredit na njoj je otišao u nepovrat.

Ne, jedan moj drug je to isprobao i ništa. I dalje je kredit bio na kartici i bila je važeća, nije mu skinuo kredit sa kartice.
11.06.2008. u 09:54 

Euronymous
Aleksandar Nikolic
Shid

Član broj: 45484
77.46.214.*

icon Re: Momci koji bi da besplatno telefoniraju sa halo govornica.. obavezno procitati!!!04.10.2008. u 18:00
Joj ljudi,svasta se ovde moze procitati
Ali, evo da se oglasi neko i iz Telekoma (ili blisko povezan sa istim )

Neko je u ranijem postu napisao da idu 3 zice do govornice.Netacno. Govornica je spojena kao i svaki dr. telefon putem 1 parice.stim sto na istu NE MOZES nakaciti obican telefon(isto kao sto i na paricu za spoljni PCM ne mozes).
Prilikom instaliranja govornice i spajanja iste,ona se otvara,i ukucava se kod za aktiviranje i prepoznavanje od strane servera. nakon toga se zatvara. sledi jos malo kuckanja prvovera ispravnosti sa halo karticom i toj to.
Nekoliko puta u toku dana (zavisno kako je konfigurisana) ona sama javlja serveru stanje, (koliko je poziva, sa koje kartice, iznos ukupno potrosenog kr.itd itd.)

Znaci ljudi, batalite kartice, kechape tv-ove..jedini nacin da za***ete nesto je putem koda. s'toga navali narode

cheers

I reject your reality and substitute my own.
04.10.2008. u 18:00 

[es] :: Fiksna telefonija :: Momci koji bi da besplatno telefoniraju sa halo govornica.. obavezno procitati!!!
(HARDTOP topic)
Strane: < .. 1 2 3 4

[ Pregleda: 31601 | Odgovora: 66 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.