Ok ljudi procitao sam na desetine tema u ovoj grupi, kao i u okviru kategorije poslovna primena ali nisam uspeo nista da nadjem o freelance poslovima i to iz oblasti masinstva (modeliranje, crtanje...). Znaci radim nekoliko godina u Caty, Autocad...
Dakle, zeleo bi da pronadjem po neki poslic iz pomenutih oblasti. Ono sto do sada znam je da postoje specijalizovani sajtovi za oglasavanje takvih poslova, jedan od njih je guru.com. Princip je da se registrujes sto ukljucuje i tvoj profil, odnosno radno iskustvo. Nakon toga mozes da pregledas aktuelne projekte i da konkutises za njih. Dobijes posao, odradis ga, poslodavac ti prebaci lovu na tvoj racun i to je to. Problem je u tome sto ne znam koliko je to sve sigurno, odnosno da li ces doci do para.
Pa ako ima nekog ko ima iskustva sa freelence poslovima u oblasti modeliranja, jos jednom ponavljam CATIA, Autocad.... molim te javi se i ispricaj nam svoje iskustvo. Ja cu biti veoma zahvalan a nadam se i jos po neko.
Pozdrav!!!
A da jedini razlog zasto sam ovu temu pokrenuo na ovom mestu je to sto predpostavljam da se ovde okuplja najveci broj masinaca.

Freelance poslovi