Pre dva dana sam kupio Shockwave DW 330 u jednoj od prodavnica .Cena ovog uredjaja je 69 EUR.Nakon detaljnog testiranja,a imajuci u vidu da sam pre ovog plejera imao oko 6 meseci Mustek VLM56 2E o njemu mogu da iznesem sledeca iskustva:
Cita medije u standardnim formatima ddvd,divx,mp3,svcd,vcd,audio,super karaoke...Veoma se dobro snalazi sa svim medijima,pa i onima koje Mustek nije hteo da procita.Titlovi su veoma citljivi,beli,podebljani,bez pozadine i outline-a,sto predstavlja mali problem.Takodje ispod titlova su prisutne sitne bele tackice koje nakon duzeg gledanja mogu da zasmetaju.Cita samo sub. i srt.,mada se u reklami tvrdi da cita i txt. sto jednostavno nije tacno.Titlovi ne moraju biti u istom folderu gde i film a takodje je moguce birati titl ako ih na disku ima vise.Uputstvo je nedovoljno detaljno,ali prilicno jasno.U svakom slucaju mnogo je bolje resenje od Mustek-a,mada i malo skuplji,ali je svakako u rangu iza brand name plejera,prvenstveno zbog mehanike,lezista za disk,displeja i samom estetskog izgleda koji deluje pomalo kicerski.
Nisam uspeo da pronadjem ni podatke o procesoru ni o firmware-u niti o mogucnosti njegove nadogradnje u cilju ispravljanja nekih sitnica te bih bio veoma zahvalan onome ko bi o tome mogao nesto vise da mi kaze.
[Ovu poruku je menjao Branko Ivic dana 03.10.2005. u 15:55 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao lancia88 dana 03.10.2005. u 16:40 GMT+1]

Shockwave DW 330
Re: Shockwave DW 330
Re: Shockwave DW 330