Digital+: Nagravision2 se vrací na satelit Astra 19,2°E
02.10.2005, 11:01 DNES
Španlská digitální satelitní platforma Digital+ opt zaktivovala kódovací systém Nagravision2 na satelitu Astra 19,2°E. Systém je zapojen pouze u nkolika vybraných programo.
tr.54 - 10,788 GHz, pol. V
Taquilla 10
tr.56 - 10,818 GHz, pol. V
DCINE ESPANOL
CANAL COCINA
tr.60 - 10,876 GHz, pol. V
GOLF+
tr.34 - 10,979 GHz, polarizace V
ANDALUCIA TV
TVVi
SAM-METEO
TELENOVELAS EUROPE
CANAL HISTORIA
Canal 24 HORAS
tr.42 - 11,097 GHz, polar. V
GALAVISION
tr.46 - 11,156 GHz, polarizace V (vertikální)
BLOOMBERG
CAZA Y PESCA
tr.8 - 11,318 GHz, pol. V
INTERECONOMIA
[Ovu poruku je menjao ksokac dana 03.10.2005. u 14:05 GMT+1]
ja ne bih rekao "manje bitni", već "potpuno nebitni".
i po tom pitanju mislim da bi najbolji način "kodiranja" za ove pay programe bio da jednostavno ne prenose originalni ton recimo za filmove.
koliko bi was gledalo film bez originalog tona, tj. saamo sa španskim dub-om.
komu bi bili bitni narazumljivi filmovi na španskom ili franuskom?
"They started to appear slowly, but now all channels seem to have them again. Unfortunately, they now use key select 96. Hmm Maybe somebody should dump a card again and look for you know what..."
Zato sto su uspjeli zamjeniti 30-tak hiljada kartica u europi bez spanije koje su odhakane za mjesec dana.E sad im predstoji da zamjene onih milion dva u Spaniji.
Pozdrav!!!
P.S
Kako je vec pisalo po nekim forumima i to ce biti gotovo do nove godine ili malo prije!
Mislim da im je to uzalud, D+ se pokazao za isuvise popularan paket tako da su se hackeri navrzli na njih, jedino ako zamene za NDS, jer po svemu sudeci nagra2 se nece tako uspesno braniti kao oni!
Via 2.5 i Irdeto2(ako izuzmemo NDS) se dobro brane za sada, Irdeto zato sto ga ne koriste neki poznati i jaki paketi, a Via 2.5 zato sto je TPS jos uvek dostupan u via 2.4 i via2.3(tps crypt)!
Sto znaci ovi do nove godine promene kartice, mi u februaru ponovo gledamo D+!
@IvanR.
iz tvojih usta...
elem, chovek na cro-sat team uploudu tvrdi da ima nekih 20.000-30.000 kartica ukupno koje imaju problematichan rom (tj, onaj koji ih sprechava da ugase nagru2 koju emuliraju nashe mashine). po njegovoj prichi sve je gotovo za 3-4 nedelje i posle opet boje na d+ nestaju.
kazem liku: "zdravo kolega !"
on kaze: "shta i ti si vodoinstalater ?"
"ne !", kazem ja, "prevarant !"
e nesh kolega :)
cukovanny@gmail.com
Tv Cabo ima svojih problema, naime oni su takodje zamenili poprilican broj n1 kartica u n2 sa 102ROM-om, koji je procitan, tako da se tv cabo moze gledati i preko n2!
Videcemo sta ce biti!