Ajde sto pokrecemo temu od 4+ godine... Kod mene se sve vidi kako treba (firefox 1.5, linux), kodni raspored utf-8.
Ispravka: sad tek vidim gledajuci kod da FALI kodni raspored u source-u! Ipak je ovo vrlo amaterski:
Code:
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=">
<meta http-equiv="Content-Language" content="">
Druga je stvar sto to nije islo na tender i sto je to preplaceno ili ne, to vec nije u redu ako se radi o drzavnoj firmi koja je duzna da postavi tender (ili ne, ne znam zakon).
Trece, meni je zanimljiviji deo na kraju stranice:
Citat:
Warning: Unknown(): Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in Unknown on line 0
Nesto mi se cini da skript koristi GLOBALS promenljive kod sesija, a treba mu _SESSION... ali mozda nisam u pravu.
Cetvrto, da je lose uradjeno - lose je (slike iskrzale na stranicama, stil u samoj stranici a ne u posebnom css-u, nedostatak meta tagova, neispravni meta tagovi... - ovo je ocigledno odradjeno frljavo, a neko je pokupio lovu).