Zanima me, pretpostavljajuci da svi pretpojacivaci, tonske kontrole,pojacivaci, na ulazima-izlazima,imaju kondenzatore, recimo spoj pretpojacivac-tonska kontrola, ako su odvojeni uredjaji, na izlazu pretpojacivaca je stavljen kondenzator od 2.2 uF,na ulaz tonske kontrole je 2.2 uF, kad bi se tako povezali pretpojacivac i tonska kontrola, ustvari bi dobili vrednost kondenzatora od 1.1uF na ulazu tonske kontrole, a predvidjeno je 2.2 uF, e sad mozda ce neko reci da to nema veze i da treba raditi onako kako je na semi i dato, u redu, znam da kondenzatori na ulazu-izlazu odvajaju jednosmernu komponentu-napon jednog uredjaja od drugog, a vrednost kondenzatora zavisi od frekvencije koju prenosi i jacine struje koja je potrebna(jel sam u pravu),.
Dali treba umesto dva kondenzatora od 2.2uF na ulazu-izlazu, staviti dva od 4.7uF i tako dobiti vrednost od 2.35uF sto je priblizno i potrebnoj vrednosti tonske kontrole od 2.2uF, ili umesto dva kondenzatora od 2.2uF, na izlazu pretpojacivaca ili ulazu tonske kontrole ukloniti jedan kondenzator, tako da se spajaju samo sa jednim kondenzatorom.Ovakvi slucaji su i kod povezivanja pretpojacivaca i pojacivaca ili tonske kontrole i pojacivaca.Kako postupati u povezivanju???
Covek se uci dok je ziv, pa opet lud umre.

Kondenzator na izlazu pretpojacivaca,kondenzator na ulazu pojacivaca?