Interesuje me da li neko ima neki tutorijal u PDFu ili CHMu o programu Adobe InDesign CS. Prelazim sa Page Makera na In Design pa bih zeleo da pogledam nesto iz neke knjige.
Ispruži se cirka 1800 dindži za InDesign CS Stvarni Svet (Real World InDesign CS, za dvojku su pisali David Blatner i Ole Martin Kvern, mislim da su i ovo, a zna se koje su oni face), u izdanju Mikro Knjige, i nećeš nikako zažaliti.
Ma da, ali nije lose malo pogledati udzbenik, posto sam ja page maker naucio bukvalno gledajuci jedan prelom. Sada sam kupio InDesignCS (za windows i macintosh) Sandee Cohena. Nisam mogao da cekam da kupim InDesign -- Stvarni svet. U ovoj knjizi jedino nema o tagovima (XML) a ostalo je valjda sve pokriveno.
[Ovu poruku je menjao byTer dana 29.09.2005. u 21:42 GMT+1]
28.09.2005. u 16:32
godunski Beograd
Član broj: 43618 Poruke: 76 ..taman-bg.customer.sbb.co.yu.
Ako znas bilo sta o pripremi za stampu, a pritom i engleski jezik, mislim da ti je sasvim dovoljan InDesign-ov Help Menu jer je fantastican. Ja sam u Kvarku radio skoro dvije godine, a od prije pola godine radim sve u InDesignu... Otvorio sam se i kupio neku knjizicu za svaki slucaj, da tek ponekad zavirim...