Pa slusaj prijatelju.Imao sam net preko njih kad sam bio na splavu i to je bilo jedino resenje tada, pord GPRS-a i to im necu zaboraviti.Ovde sam vec vise od godinu i ne mogu da dobijem ADSL.Prvo sam jedva skinuo PCM i sad cekam port koji mi obecavaju uvek za sledeci mesec a Art u svakom slucaju radi bolje od nicega ili dial upa pa nije bilo potrebe da prekidam a iskreno, nadao sam se da ce poboljsati uslugu i spustiti cenu na nivo ADSL-a jer sam im trazio snizenje.Sad vise ni nemam vremena da sedim na netu jer puno radim a i imacu ga u kancelariji, tako da se tek sad sklapaju razlozi da ih ostavim ako ne ispunjavaju placena ocekivanja.Da nije bilo ovih zezanja i laganja, verovatno bi i dalje cekao ADSL uz njih.Ovako, dozlagrdili i nisu mi vise toliko potrebni i cisto iz revolta ici cu na stari dobri dial up.
Ne sekiram se ja, ni ADSL provajderi nisu nista bolji ali valjda do po difoltu to radi bolje i jeftinije pa je zato bolje.Zvao sam PTT KDS trazeci kablovsku varijantu posto imam to u zgradi.Tek su oni neposlovni.Prvo traze taksu za zakljucenje od 2.910 za gledanje televizije, modem 5.000, mora da se ide kod njih a vrhunac je da nemaju izvodjace vec bi sam morao da privezujem zice i ubacujem u stan, a hteo sam i da uzmem tv jer Alzovedjeva ( tv provajder) slika je bespomocno losa.Uz to, 64 kosta 800 a 256 1.600 Dinara.Kad se pogledaju cene za telefoniju i internet u Nemackoj, ovo nase je pljacka stoleca, a o poslovnosti da ne pricam.Toliko sam besan da mi dodje da uopste ne koristim vise net jer je to preslo u takvu dangubu i zezanciju kod nas.Danas zovem Mitu da vidim jel mozeda mi izburgija ADSL port u posti odmah ili cu morati da cekam ostvarenje biznis plana telekoma za 2008.
Blago Rumunima.Ovde niko ne razmislja o elektro smogu.

Re: Art Communication?
Re: Art Communication?