Hvala puno. A za ostale koji su se bunili na sav glas i ne procitajuci lepo pitanje evo odgovora da se i sa DVD-romom mogu snimiti podaci na DVD disc i to bez DVD rezaca, bas kao i sa CD-romom i obicnim CD-om.
Citat:
E TAKO. HVALA TI.
Za DVD-rom sam znao da ce da ga ocita, samo nisam znao za CD-rom.
Hvala puno. A za ostale koji su se bunili na sav glas i ne procitajuci lepo pitanje evo odgovora da se i sa DVD-romom mogu snimiti podaci na DVD disc i to bez DVD rezaca, bas kao i sa CD-romom i obicnim CD-om.
Jos jednom HVALA na pomoci. Misterija je resena.
29.08.2005. u 15:20
salemfk Aleksinac-Kragujevac
Član broj: 29295 Poruke: 155 *.pat-pool.kg.sbb.co.yu.
Ne, definitivno XP nije za svakoga... Veso, jesi li proverio da se to sto "nasnimis" na RW disk preko obicnog CD-ROM-a slucajno ne nalazi u nekom sakrivenom back up folderu na hard disku? Mislim da je to slicna fora kao ona sa kmpresijom podataka na disketi, k'o bajagi vise stane, ali pola tog sadrzaja koji mislis da si snimio na disketu ode negde na hard disk?!
Painkiller_s: Ne, definitivno XP nije za svakoga... Veso, jesi li proverio da se to sto "nasnimis" na RW disk preko obicnog CD-ROM-a slucajno ne nalazi u nekom sakrivenom back up folderu na hard disku? Mislim da je to slicna fora kao ona sa kmpresijom podataka na disketi, k'o bajagi vise stane, ali pola tog sadrzaja koji mislis da si snimio na disketu ode negde na hard disk?!
O pa gde si komshija!
Svrati malo i kod nas na Prokuplje Cafe...