Dobio sam s35 ubijen flešanjem. Navodno da je imao neki ludi prevod pola Hrvatski pola Slovenski i da ga je čovjek probao ponovo prevesti i sad kad es upali samo u vrhu displeja se pojavi kockica i ništa više. Ja sam ga probao Swupati ali ništa opet isto. Swup je bio verzija 18 i 20 ali isto. Imali ko za ovo rješenje.Po mom iskustvu koliko se sjećam to se dešavalo samo u 20 verzije ali ja ne znam da su one imale prevod.
bratko, napravi unlock using original imeni sa frijom i sve ce biti ok!
Povezujem malo ovu tvoju lokaciju "jupiter" sa pitanjima koje postavljas - ima to smisla!
[Ovu poruku je menjao daso1 dana 15.08.2005. u 08:24 GMT+1]
Vidi ti prvo bratko kako je on selektovan na friji, je li s35 ili s35i, pa onda menjaj dok se ne upali. To si trebao u startu da vidis, pre fleshovanja
When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
Sve verzije koje postoje uvjek isto. Koristio sam Freiu 15, SST i Twistera ali opet isto. Dali je iko imao ovakav problem. Hvala unaprijed svima koji su pokušali da pomognu.
Jeste rijesili problem?
Imam i ja jednog s35 vec godinama na polici s istim problemom...
To je zadnja serija sa zutim ekranom i ne mogu ga nikako oziviti.
ne prima servisni paket v.5 kojeg imam. oni su dolazili sa v.18 koliko se sjecam.
zna netko u cemu je caka??