Dali je uopste moguce na neki nacin manipulisati gravitacijom?...... Dali,recimo,mozemo konstruisati vozila na koja ne utice gravitacija u zemljinoj atmosferi? Cuo sam za neke navodne antigravitacione ploce ispod kojih ne deluje gravitacija.Mislim da i kad bi na neki nacin uspeli da proizvedemo uredjaj koji bi bio u stanju da potire gravitaciju zemlje,ostao bi problem pritiska atmosfere koja deluje na njega.Ili bi mozda takav uredjaj uslovio efekat stvaranja stuba iznad njega u kome ne bi delovala gravitacija??? Kada svedoce ljudi koji su videli NLO (ne ulazim u to dali postoje ili ne) po pravilu svi govore o tome kako je NLO stajao ili se polako kretao a onda u sledecem trenutku postizao neverovatnu brzinu ili da su videli kako su takvi leteci objekti menjali polozaj u prostoru pod jako ostrim uglom bez usporavanja....Kao da na njih ne deluje inercija,trenje... I jos jedno razmisljanje....Na obodu nase atmosfere stalno curi mala kolicina gasova u kosmos,time se smanjuje masa planete a posto gravitacija zavisi od mase dali se desava da se na nasoj planeti gravitacija konstantno smanjuje i to tako malo da se ne moze izmeriti.I dali mi ubrzavamo taj proces na taj nacin sto sagorevamo naftu? Sve ovo mozda i ne bi ispalo lose da je tako jer manja gravitacija znaci i manji atmosferski pritisak,mogli bi da pravimo vislje zgrade,brza vozila,ljudi bi bili vislji a deca bi zakucavala u obdanistu.....
[Ovu poruku je menjao MiletheGravity dana 14.08.2005. u 03:26 GMT+1]

Kako smanjiti gravitaciju ???
Re: Kako smanjiti gravitaciju ???