dakle pazite ovo poceo sam da trcim pre jedno 3-4meseca nista posebno brzo vise joging po sumi a tu su naravno i uzbrdice posle malo vece uzbrdice naravno i malo pauziram jedno 1min pa nastavim dalje tako 3-4km, ok, ali sada posto se priblizio trenutak da se pokazem na kuperovom testu koji imam jaku zelju da pretrcim desi se sledece kuper je 2400m tj 6krugova oko fudbalskog terena, teren je naravno ravan :D
nema uzbrdica ali ja tu trcim za nekih 1:30min krug (400m) i puknem jednostavno me misici kvadricepsi otkazu dobijem neki nelagodan bol kao da sam slab isuvise, a nemam male kvadricepse stavise mogu da izbacim 160kg na cucnju, bio sam kod lekara oni me istestirali i napisali da sam spreman za tezak fizicki napor, i jos sta mi se desava kad krecem da trcim posto treba brzo da se trci znate da je kuper 12minuta mnogo se brzo zaduvam ko lokomotiva bre! e ljudi tu nesto nije normalno lakse mi je da trcim po uzbrdicama nego na ravnom i zadisem se a nemam krize onaj nezgodan bol ispod rebara,
ali ako se ovo desava na jednom krugu kupera cu d trcim malo sutra.
E da nisam napomenuo slab sam na zagrevanju ne znam nikakve tehnike zagrevanja uvek sve radim teretana ili trcanje bez toga, jednostavno ne znam koje vezbe da radim plasim se da se ne umorim pa da posle necu moci da trcim trku.
Sta da radim ljudi pomagajte???
[Ovu poruku je menjao Aleksandar Marković dana 30.07.2005. u 17:26 GMT+1]

Koje vežbe da radim ... plašim se da se ne umorim pa da posle neću moći da trčim trku ?
Re: Psihicki problem manje vise