Cao svima,
nisam mogao da odolim a da ne napisem odgovor gosn marcu_194
Prosto ne mogu da verujem da se niste informisali da je paket od 1000 dinara na Vojvodini OnLine paket od 32kbit upload i 128 kbit download namenjen manje zahtevnim korisnicima. Sav saobracaj im se preusmerava kroz proxy i zabranjen je p2p!
Elem, za 1500 dinara na Vojvodini Online mozete da kupite 128 flat home paket gde sve radi perfektno i p2p.
Persone koje su Vam se zalile bi trebale da izdvoje jos 500 dinara da bi imale cistih (svojih) 128 kbit/s a ne da olajavaju Vojvodinu Online po selu lol
Zastrasujuca je cinjenica da ste vi zadovoljni sa vasih 64 kbit za 1500 dinara kada za iste pare imate 128 (napominjem stalnih) kbit na Vojvodini OnLine. Ja licno koristim sve servise i online gaming mi radi savrseno bez laga, prezadovoljan sam.
Uostalom broj korisnika sam govori o kvalitetu Vojvodine Onine, trenutno ih ima 230
U svakom slucaju, ova tema je zrela za zatvaranje. Korisnici Vojvodine OnLine pisu da su zadovoljni a drugi im govore da ne bi trebali da budu :hmm:
Kakva ironija....
P.S. E, da, da ne zaboravim da sam kompletnu opremu na vonline platio 3000 dinara a cuo sam da sada imaju kupovinu na 36 meseci sto vas izadje 100 dinara mesecno

Oni je proizvode i namenjena je iskljucivo kupcima koji su resili da koriste njihovu uslugu