....... ...hmm nisam procitala sve posto me mrzi..ali citala sam od pocetka i ovaj vsi ili kako vec boze ..... . .....kao da upisuje ne znam ni ja sta.....u redu je to sto ga sve interesuje tj sto ga je interesovalo posto je to od prosle god..... ....a sto se srpskog tice nesvidja nezelim i slicno se pise odvojeno cisto da napomenem mozda je vec neko i spomenuo
...... . .inace ja sam sad upisala petu .... . ..i nadam se da cu upasti u parnu smenu jer mi tu ide najbolja drugarica.. .a sto se spiricke tice moja biologicarka iz osnovne ce mi srediti peticu tako da ne brinem previse. :).... . .mada znam da je zajebana profesorka.... . .a i sto se tice ostalih ne plasim se nesto posto sam vec upucena ...ova moja je vec 2god u petoj tako da .........inace od svih mogucih ljudi sam cula da je peta teska ali da je extra drustvo i zajebavanje...:))) . ...ne znam sta jos da napisem zanimljivo sad sam se registrovala ovde........ .
inace HIPERAKTIVNA(mina). . ...ako procitas ovo javi se.ili cu se ja tebi javiti neki dan.........bas se dugo nismo videle.. . .:))......... . . ....klizacice :) ........ . .i tako.....................