bolje da nisi!
jos ko si uplatio i za tri mjeseca unaprijed,definitivno si napravio pogresan korak.
vec sam nekoliko puta o tome pisao ali cu ponoviti da poslije juce mene a danas tebe i drugi ne nasijedaju na astrine i fore slicnih provajdera na kojima kad skines 2 gb protok downloada sa ko fol garantovanih 120 spadne na 15-20 kb/s.
od nekoliko isprobanih provajdera za satelitski internet najbolje rezultate a po najpovoljnijoj cijeni daje sky dsl.
tokom dana na satelitu e-bird 33 istocno download se krece od 300-800 kb/s a nocu i do 2mg!!!
to je 100% provjereno.vec nekoliko mjeseci koristim njihov paket sky profesional 3.iako imam sa tim paketom pravo i na 4 gb skidanja sa prioritetima od 2-6, u ovom mjesecu (u prethodnih 20 dana) jos uvijek nisam iskoristio ni 10 mb od toga jer jednostavno nisam imao potrebe. zbog rastereconosti satelita brzine garantovane tim prioritetima imam i sa prioritetom 1, za koji se u paketu koji ja koristim ne naplacuju dodatni mb. a skinuo sam blizu 10 gb. dakle,nema nikakvih limita.
inace ,to je najskuplji paket iz njihove ponude i kosta 69 evra mjesecno + prvi mjesec placas i aktivaciju koja je sada,do 1.avgusta 20 evra a inace je 49 evra.naravno,sky dsl nudi i jeftinije varijante ali ponavljam - nema limita!
uostalom,sve informacije imas na sajtu
www.zaro-informatika.com i sve sto ti tamo pise je provjereno tacno.
to govorim i ponavljacu vise puta, dok je god neko u dilemi jer sam bas kao i ti izmedju ostalog koristio i astru.poredjenje je smijesno i sad kad sam ponovo korisnik sky dsl-a prosto ne znam kako sam uopste uspijevao ista skinuti sa astrom.
vjeruj, nek prica ko sta hoce,ovo je cudo i ovo su svemirske brzine.
probaj i vidjeces da sam bio u pravu a poslije svoja iskustva prenesi na ovom forumu da se jednom prave stvari postave na pravo mjesto a ne da idalje kojekakvi provajderi uzimaju novac za katastrofalne usluge.