Pozdrav gospodo vidim prilicno stara tema,a bas me zanima ima li sta novo u vezi ove teme,i ako vam nije tesko dali ste ljubazni da malo bolje objasnite kako da se sazna ip adresa...unapred hvala i sve najlepse...pozz
07.12.2009. u 21:55
pecav
Član broj: 49331 Poruke: 55 *.adsl-a-4.sezampro.rs.
Recimo ako koristis Outlook Express imas opciju Properties/Details za svaku pojedinacnu poruku (meni se dobija se desnim tasterom misha na poruku), tu ces dobiti izlistanu komplet poruku, i header i sadrzaj. Pogledaj u headeru red 'Received from', tu stoji IP adresa sa koje je upucena poruka. 'Received from' redova moze biti vishe, u zavisnosti od toga kroz koliko servera poruka prodje.
Da bih video neciju ip adresu preko msn,MORAS da uspostavis kontakt sa zrtvom,tacnije njegovim racunarom,npr,posaljes neku sliku ili video poziv,i dok se salje slika ili za vreme video poziva,kucas u cmd netstat -n,obicno port koji korist msn za slanje fajlova je 1863 ili 443,i to ti je to
Nikako. Mozes da prijavis neki abuse ili da njega navedes u nekoj prici da ti da ip nekako(post na forum gde si mod, neki transfer fajlova, mail da ti posalje, da ti da kopiju licne karte, nemam pojma...).
Make me a sandwich!
What? Make it yourself.
sudo Make me a sandwich!
Okay!