Ako ti je LNB sa jednim izlazom, onda ne mozes da saljes na dva resivera (ili u tvom slucaju na resiver i skystar2 karticu). Mozes da spustis jedan kabel sa jednog LNB-a na resiver (npr. Hot Bird 13E), a drugi kabel sa drugog LNB-a na skystar2 karticu (npr. Astra 19.2E).
E sada ako su LNB-i kao sto mislim, sa jednim izlazom, onda ti je najlakse da prvi koji stoji kako ti kazes "tacno u zizi tanjira ( iznad sipke koja nosi nosac )" podesis na Astru 19.2E, a drugi, levo od tog prvog, na Hot Bird 13E
Podesavaj prvo Astru 19.2E, a posle trazi Hot Bird 13E
Splitter ti sluzi samo da prebacuje sa jednog LNB-a na drugi kada ti prebacujes programe na resiveru. Dva kabela idu u splitter (sa oba LNB-a) i jedan izlazi i ide do resivera.
Ne mozes da delis kabel od satelitske na dva resivera....moras staviti LNB sa dva izlaza ili jos jednu sat. antenu za drugi resiver ili skystar2 karticu.
Pozdrav!
"You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Well, who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who the f--k do you think you're talkin' to?"